Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Odnosi - jos reč-dve o njima

U tekstu "Razum, srce ili oboje?" pisala sam o tome da je za kvalitetnu i dugotrajnu vezu jako važno da sve planete budu uskladjene, kao i to da partneri budu sličnih energija, elemenata i modalieta. Ovnovi, Blizanci, Lavovi... oni su više skloni aferama ili, bolje rečeno, površnom pristupu vezama, dakle igri, flertu, zabavi, dok su Device, Škorpije, Vage, Jarčevi skloni intimiziranju, traženju bliskosti i iskrenosti u vezama, makar one trajale i nedelju dana (iako je, najčešće, slučaj da svaka veza pripadnika dubioznijih znakova bude duža, dakle, redje značajna). Takodje, jako je važno naglasiti da niko od nas nije čist sunčev znak, te je potrebno uzeti u obzir kompletnu kartu rodjenja.

Prema tome, ako upoznate osobu, koja je, npr. u znaku Škorpije ili sa 5. ili 7. kućom u Škorpiji ili, pak, sa Plutonom u 5. ili 7. kući, ili joj je ova planeta na bilo koji način naglašena u horoskopu, nemojte od nje očekivati igru i površnost, već što pre krenite dalje. Ona će vas celog apsorbovati, a od vas će očekivati apsolutnu iskrenost, makar bili zajedno jedno, jedino veče.
Pored ovoga, jako je važno napomenuti da vaša 7. kuća predstavlja onaj deo vas kojeg, najčešće, niste svesni, već ga projektujete na osobe s kojima stupate u odnose, bez obzira da li se radi o prijateljima, seksualnim partnerima, poslovnim partnerima ili neprijateljima (jer, poznato je da odnos opozicije izmedju 1. i 7. kuće privlači, ali isto tako i odbija, i zato je 7. kuća i kuća javnih neprijatelja, što nam jednom može postati i bračni ili vanbračni partner). Isto deluje i svaki aspekt opozicije koji imate u svojim natalnim horoskopima. Ovaj aspekt se uvek odražava na odnose i prilično im šteti, ali vi, najčešće, niste svesni da je problem u vama, već ga projektujete na partnere. Pa tako, ako imate Veneru u opoziciji sa Uranom, imaćete teškoća da realizujete kvalitetan odnos, jer će vam sloboda biti važnija od bilo čega i, što je najgore, neće vam biti jasno zašto se partneri ljute na vas kada vas nema po nekoliko meseci. Mislićete da imate puno pravo da živite onako kako vi želite i nećete dozvoliti da se iko meša u to. Slično je i sa Venerom u opoziciji sa Saturnom. Saturn će vas činiti poprilično isfrustriranim, zatvorenim i negativnim, ali vi nećete biti svesni da je problem u vama, već ćete partnera videti kao nekog ko je težak i ko vas nimalo ne razume. Medjutim, ako budete uspeli da prevazidjete sebe i da se spojite sa suprotnošću, možete ostvariti vezu o kakvoj ste oduvek maštali. Ukoliko ne, uzalud ćete tragati za harmoničnim partnerom, jer ćete ga, svaki put kada ga sretnete, nesvesno odbiti. Kažem nesvesno, jer su naši loši aspekti slika naših nesvesnih reakcija, te je potrebno biti u stalnom stanju kontemplacije i pozitivnog stava, kako bi se one prevazišle.

Nemojte, dakle, dozvoliti da, ako pronadjete svoj erotski i emotivni ideal, prokockate tu ljubav, radi vaše sklonosti ka konstantnom zaljubljivanju ili, jos gore, animalnom zadovoljavanju seksualnih potreba s bilo kim. Zaljubite se u onog u koga smatrate da treba, dakle, uključujući i strast i osećanja i razum, i ostanite s tom osobom. Suština i svrha ljubavi je briga i o ličnim i o partnerovim potrebama, putem razumevanja, nežnosti i poštovanja. A ako baš ništa ne pomaže, raziđite se u miru i civilizovano. Nekada se desi da posle nekog vremena shvatimo da je uloga odredjenog partnera u našim životima završena i da, jednostavno, moramo krenuti dalje.