Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

"Samo dve stvari me ispunjavaju strahopoštovanjem - zvezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni" K. G. Jung

Dragi roditelji, profesori i, uopšte, svi stariji, iskusniji ljudi koji ovo čitate... Nemojte biti ambivalentni. Učinite nešto korisno i s ljubavlju za sebe i mladje naraštaje. Naučite ih starim, pravim vrednostima, usadite ih duboko u njihovo nesvesno. Ne dajte da se Ljubav izvitoperi. Da li je čovek, kao jedno kompleksno, fizičko, emotivno, mentalno i spiritualno biće stvoren da ne oseća? Nije i nikada neće biti. S druge strane, nemojte učiti dete ni da pati kraj nekoga koga ne voli, ako je pre toga dalo sve od sebe da stvar uspe - naučite ga da izražava svoja osećanja, ali i da misli o sebi, jer postoje momenti u životu kada nam je glava i te kako potrebna.

Nema leta bez dobre pripreme. A najbolja priprema stiče se u porodici. Pustite decu da lete, ali im držite kurs. Bar dok ne postanu dovoljno zreli da to sami čine. Kao ptice koje uče svoje mlade da lete, pa tek kada ovi postanu dovoljno zreli, puštaju ih same. Tako učinite i vi. Možete konsultovati i astrologa, psihologa, neku staru baku, svejedno. Važno je da povedete računa kakav trag i karmu ostavljate onima koji dolaze posle vas. A to će, ujedno, biti i savršen test vaše dobrote. Zapamtite: kakvu god natalnu kartu da ima tek rodjeno dete, koliko god da je afliktovana, nasledje primarne porodice, odnosno odgoj su jako, jako važni.