Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

21.12. 2012.

Prema proročanstvu drevnih Maja, 21. decembra 2012. godine desiće se smak sveta. Ipak, to neće biti smak sveta kakvim ga zamišljamo, već će doci do pomeranja stanja svesti. Ovog datuma dogodiće se precesija zemlje (kružno gibanje zemljine rotacije koje ima period od oko 26.000 godina) koja će nas definitivno uvesti u Eru Vodolije, a iz Ere Riba. Religijskim jezikom rečeno, predstoji nam ponovni dolazak Isusa Hrista na zemlju, ovoga puta - Uranskog.

Dva crna andjela, dva malefika, i dva prijatelja, Saturn i Pluton, nastupiće ortački i odlučno. Saturn u Škorpiji, a Pluton u Jarcu (dakle, u medjusobnoj recepciji). Na ovaj dan ove dve planete biće u egzaktnom sekstilu, obe na 8. stepenu. Neptun u Ribama, u konjukciji sa Hironom, biće sa ove dve planete u dobrom aspektu. Novi potop? Božiji gnev? Možda...

Sunce samo što će ući u sazvežđe Jarca (period zime i mirovanja prirode), Mars će biti na stepenu svoje egzaltacije, Venera će se osmehivati prošlosti iz znaka Strelca, poželeti za nas neke lepe, uzvišene želje, a potom će se vrlo brzo pridružiti svom Suncu. Mesec i Uran će nervozno i fanatično zahtevati promene, a retrogradni Jupiter u Blizancima će nas učiniti introspektivnim, nagoneći nas da se prisetimo sveg znanja koje smo do sada nakupili, da se posvetimo duhovnosti i da delujemo u skladu sa tim. Kao da će se ovog dana čitav kosmos ležerno zavaliti u svoje udobne fotelje, očekujući naš kraj... Ili novi početak.

Ako budemo delovali ispravno, moći ćemo da očekujemo vreme sreće, blagostanja, humanosti i ravnopravnosti, i to na osnovi dubokih transformativnih procesa. Moguće je da će uoči i nakon ovog datuma biti nemira na raznim područjima naše planete, ali i to ima svoju svrhu. Svi oni koji su na nižem nivou svesti, tj. oni koji su negativno, destruktivno usmereni, bilo mislima, bilo delima, biće pogodjeni nadolazećim talasom saosećajnosti i humanosti, što će podele i ratove, bez obzira šta im je uzrok, ostaviti u prošlosti, a za posledicu će imati pročišćenje atmosfere. Namerno kažem atmosfere, jer Vodolija, koja će nam do daljnjeg diktirati tempo i stil života, vazdušni je znak, pa ako se niste intelektualno, svesno uzdigli, osvestivši svoje strahove dok ste talasali na moru rezigniranosti, vreme je da to učinite.
Sta će biti s religijom?

Mnogi religiozni ljudi suprotstavljeni su astrologiji i nauci uopšte. Znanje za njih nema veliku vrednost, jer sve je Bog i sve je sudbina, a Njegova milost tek san. Ali znajte da je istina oduvek bila jedna, a puteva do njih mnogo. A istina je sve ono što je progresivno i kreativno. Jedan od puteva ka istini je i astrologija. Možda će se pojaviti i neki novi put u predstojećoj eri. Već primećujemo da religije zastarevaju i da se poimanje boga menja. Shvatamo da je bog jedan i da, u skladu s tim, može postojati samo jedna religija, koja neće imati svoje hramove i svetitelje, već ce biti ugošćena u našoj humanosti. Prema tome, slobodno budite sumnjičavi. Budite naučnici. Istražujte. Možda vam čak ni novi koncepti boga neće odgovarati. Moguće je da će meditacija ili boravak u prirodi (pa i alternativna medicina) sve više biti popularizovani, ali ako vam ni to ne bude blisko, imaćete pravo da potražite odgovore u sebi i da sami pronadjete svoj put ka istini.

Planetarni tipovi i New Age

U predstojećoj eri Vodolije najviše antagonizma biće izmedju tipičnih Riba i tipičnih Vodolija. Čini mi se da će Ribama biti najteže. I Jarčevi, kao i Rakovi želeće da očuvaju nešto od tradicije i običaja, što, u nekim slučajevima može biti i od koristi. Predstojeće doba pogodiće i one koji u svojim životnim horoskopima imaju kvadrat ili opoziciju Jupitera i Urana, Neptuna i Urana, Saturna i Urana i slično. Tipovi Riba i Saturna želeće da zadrže nešto od postojećih religija, pobožnost u današnjem smislu te reči, te odricanje i trpljenje, kao zalog za spas duše. Uranski tipovi će, s druge strane, biti revolucionarni i nastojaće da sruše postojeće granice, kako bi postali slobodni. Nastojte da pomirite ove metafizičke protivrečnosti. Ne dozvolite da bilo šta od ovo dvoje postane ropstvo. Ne dozvolite da jedno drugom smetaju, vec ih ujedinite.