Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Lepa Brena - Zašto je toliko volimo?

Čini mi se da nema osobe koja nije čula za Lepu Brenu. Ja sam je prva obožavala i imitirala kao mala. Ta čudesna, gotovo fantastična pojava ni posle nekoliko decenija godina ne silazi sa vrha naše estradne scene. A verujem da će njene pesme i njena ličnost trajati još dugo, dugo. Uz to, ova duša je i majka i supruga i žena. Kako je to moguće?

Hajde da bacimo pogled na njen kosmogram. Ona je dupla Vaga, sa Suncem i Mesecom u Vagi na samom ascedentu, i vladarem ascedenta, Venerom u Škorpiji u 2. polju. Kao drugog vladara ascedenta uzeću i Saturna u Jarcu u 3. polju, a kao 3. - Plutona u Devici u 11. polju. Mesec primarno vlada njenim 9. i 10. poljem, Sunce 10. poljem, a Saturn 3. i 4. poljem. Pomenute planete su, ujedno, i najvažnije planete u njenoj natalnoj karti. Šta nam sve ovo govori?

Kao prvo, ličnost koja je dupla Vaga, sa Suncem i Mesecom u Vagi na ascedentu je, svakako - tipična Vaga. Gotovo svakim delom svoje ličnosti Lepa Brena je okrenuta Lepoti, Umetnosti i Ljubavi. Za nju se Ljubav zaista piše velikim slovom i nema tog bića, te pojave ili tog osećanja koje ona ne može, ne želi harmonizovati. Ali, kako je moguće da ona to čini tako sugestivno, tako upečatljivo, kao da je... od onog sveta? Lako. Ako svemu ovome dodamo vladara njenog ascedenta, Veneru u Škorpiji, više je nego očigledno. Naravno, ne smemo prevideti ni Neptun u njenom 1. polju, koji je zbog svoje pozicije jako važan, a koji auru Lepe Brene boji magičnom vibracijom saosećajnosti i neodoljivosti.

Dobra postavka ovih planeta po znacima, kućama i aspektima govori o tome da je fokus Brenine ličnosti u savršenom skladu sa energijama njenih ostalih delova, pa uz osmeh, seksipil, lepu, meku i toplu reč i dušu koja oseća i saoseća, dobijamo i jak moral što čudi, upornu izdržljivost i snagu što ne poznaju niti jednu prepreku, kao i zov dalekog tamba-lamba vazduha, što negde u divljini ima svoju najvažniju tacku. Sunce i Mesec u Vagi na ascedentu u sekstilu sa Uranom i Jupiterom, a ovi u trigonu. Venera kao vladar ascedenta u Škorpiji u konjukciji sa Merkurom i kvadratu sa Uranom. I Neptun iz 1. polja u Škorpiji u sekstilu sa Saturnom i trigonu sa Marsom.
Zašto se Lepa Brena bavi baš muzikom i zašto tako dugo traje na sceni? Kao što rekoh, Vaga je znak umetnosti, dakle, i muzike, i to one što traje (Saturn je egzaltiran u Vagi). Vladar ascedenta, Venera, nalazi se u Škorpiji i 2. polju, koje, izmedju ostalog, simboliše i glas, grlo, kao i naše talente i sisteme vrednosti, što govori o jakom, prodornom glasu, na koji niko nije ravnodušan, i o izuzetnim pevačkim sposobnostima. Vladar 7. polja (javnost) je Mars u Raku (porodica, država, poreklo) u 9. polju (inostranstvo), vladar 4. polja (porodica, država, poreklo) je Uran u Lavu u 10. polju (karijera), a vladar 10. polja su Mesec i Sunce u Vagi na ascedentu, što nam govori o velikom potencijalu za bavljenje javnim poslom, i to muzikom, tačnije, narodnom muzikom, koja će biti popularna i u zemlji i u inostranstvu, te da sve to može da je lansira veoma visoko, u njeno 10. polje, gde će i ostati. Tako je i bilo. Tako će i dalje biti. A ostaće tamo, ne samo zbog naglašene Vage i dobrih aspekata vladara 7. i 10. polja, već i zbog sekstila Neptuna iz 1. polja (koji, uzgred, vlada 5. poljem - onim što volimo) i Saturna, što će reći - njena mašta, njeni snovi izuzetno lako postaju stvarnost i imaju trajnu, neprolaznu vrednost.

A nećemo je pamtiti samo po njenoj humanoj ličnosti, kvalitetnim pesmama i otkačenom, pa ipak ženstvenom scenskom nastupu. Pamtićemo je i kao poštenu vlasnicu "Grand produkcije", zbog Urana u Lavu u 10. polju. Naravno, ovakav horoskop se mogao iskoristiti na milion načina. Brena je izabrala baš ovaj.