Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Saturn u Strelcu

Saturn, kao vladar 10. znaka zodijaka, Jarca, i 10. zodijačke kuće ili MC-a, kuće materijalnog, poslovnog, emotivnog i duhovnog vrhunca života, poručuje:

"Stvarni ljudski život vodi se na zemlji. Ali, na zemlji mora postojati red, rad i disciplina. Mora postojati umerenost. Moraju postojati ograničenja. Mora biti i kazne. Mora postojati zakon, koji je iznad svih zakona, zakon setve i žetve. Žao mi je što nekad u vama radjam strahove i komplekse, ali ako me shvatite i doživite na pravi način, vaš život će postati nalik onom gore, u raju. Setite se samo mita o Ikaru i sve će vam biti jasno."

I zaista je tako. Kakav bi bio život bez ograničenja? Da nema Saturna, Uran bi večno lutao svojim visinama, ponosan na svoje nepraktične, pobunjeničke ideje. Pluton bi večno ostao na dnu, potopljen u svojim fatalnim strastima. Jupiter bi jeo, pio i smejao se, ali hrane, pića i novca nikada ne bi imao! Venera bi bila samo "Pesma ženi" ili, još gore, uzdah tužne nevinosti. Merkur... prazna reč. Ma - samo misao. Neozbiljna misao. I tako dalje.

Saturn u Strelcu donosi veru u ljude, u ljubav, u promene, ali veru utemeljenu na vrednostima koje su apsolutne i koriste svima. U tom smislu, Saturn u Strelcu testiraće one vrednosne sisteme koji ne valjaju, kako bi stvorio nove, praktičnije i realnije. Nema više straha od rata, bolesti i smrti, straha od bolesti u ratu, zagadjenih reka, bolesnih strasti, rušenja porodice, tradicije, istorije, rušenja škola, crkava, grobalja, rušenja brana na rekama i poplava... Sada je vreme da napravimo reviziju svega onoga u šta smo verovali i pronadjemo sopstveni put do istine. Pluton nas je regenerisao i transformisao, nekog na teži, nekog na lakši način, te na kraju Saturnovog puta kroz Škorpiju možemo biti spremni za novi početak boga nade i vere - Jupitera.

Tako, Saturn u Strelcu može značiti i kraj rata. Red, zakon i odgovornost u zaraćenim područjima. Mudrace i naučnike. Stabilnost. Obnovu tradicijie i izgubljenih duhovnih vrednosti. Podizanje kuća, škola, crkava. Ozbiljne strastvene veze pune odgovornosti. Smirivanje nabujalih reka. Jedan viši autoritet koji se mora poštovati. Svesnost o vremenu i prolaznosti života. Svesnost o posledicama za svaki načinjen korak.

Saturn u Strelcu poručuje da nikad nije kasno da učinite pravu stvar. Samo je na takav način omogućena transformacija vaše svesti, vaše duše, vašeg tela i vašeg života. A u njemu postoji samo dva puta - prvi je da, putem tolerancije ili razumevanja, odbacite sve ono što u vašem životu sazri za otpuštanje i da tako privedete rat kraju (pre svega onaj unutrašnji, nominalni, pa onda i interpersonalni i univerzalni), a drugi je da ostanete tu gde jeste i da se razbolite, rezignirano plutajući rekom života. Izbor je uvek i samo na vama. Izaberite najbolje. Na primer, vratite dugove. Jeste da su vremena teška, ali kradja nikom dobro nije donela.

I još nešto. Nikada ni za čije grehe nemojte da se osećate odgovornim. Svačija tuga i svačija radost treba pozitivno da nas dotakne, ali svako neka svoje grehe okajava sam.

Dakle, iskoristite ovu planetu nad planetama na najbolji mogući način. Jer, Saturn je u svima nama. Ne zaboravite da sve što činite danas može imati negativne posledice sutra. Ako se svi zajedno budemo pridržavali ovoga, za izvesno vreme će i naš unutrašnji i naš spoljašnji svet izgledati mnogo, mnogo lepše... Ako smatrate da treba, upišite fakultet u 40-oj. Ili, idite na jogu. Ali, nemojte ratovati sa onim ko je druge vere, nacije ili rase. Za sve postoji dogovor. I, pomazite crnu mačku. Za ne daj bože.