Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

O Veneri u Blizancima ili u 3. polju

"Sad emocije, ljubav spram suprotnog pola, lepota i radost, koja u njima živi, sem mladosti večne i igre zanosne, kao svoj princip, nameću ličnosti, kojoj će, naravno, sve to, život onakakav kakav jeste, pokušati da zanegira. Baš kao i u trećem znaku Blizanaca i ovde, zato što emotivni princip ljubavi, unutar čoveka, čuje glas razuma, koji ne pokušava da zanegura ljubav, već da je oblikuje, koji ne pokušava ništa drugo, sem toga, da je večno učini radosnom i da joj zanegira sav fatalizam, a ne ukidajući zanos, ukine sve tragično, što ljubav istinska u sebi nosi. Sad čovek, ovakvog emotivnog karaktera, bijući bitku sa stvarnošću, snagom libida ili prekomernim zanosom, nije važno, pokušava da ostane razuman, koliko je to moguće, radostan i kada to istinski nije, jer osmeh ovde i kada je ljubav tuga, sve skriva."

Goran Milekić, "Astropsihologija"