Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

1, 2, 3, 4...,10, 11, 12....... muž?

Nedavno sam pričala sa jednom prijateljicom o partnerima iz naših natalnih horoskopa, pa ću ponoviti svoje mišljenje u vezi sa tim, a koje sam izvela isključivo empirijski.

Naši partneri opisani su 7, 9, 11... kućom itd. Dakle, znakom koji se proteže kroz ove kuće, planetama u njoj i vladarima ovih kuća. Ovi faktori mogu da opišu i kvalitet naših brakova, ali za njihov opis primarno su zadužene planete sa kojima Sunce u ženskom horoskopu tvori aspekte. Kvalitet i potencijalnu dužinu braka opisaće i vrsta aspekta izmedju Sunca sa odredjenom planetom, a način na koji se izražavamo u svim odnosima opisan je vladarem/vladarima 7. kuće i planetama u njoj.

Svi ostali partneri, dakle ne oni sudbinski, već oni koji su u našim životima samo u tranzitu, opisani su kućama iz kojih dolaze, s tim da ako upoznamo nekog ko je, recimo, iz inostranstva, taj neko vrlo lako može biti i naš sudbinski partner, jer 9. kuću vezujemo, izmedju ostalog, i za inostranstvo, ali i za drugog sudbinskog, vanbračnog ili bračnog, partnera.
Što se tiče muskaraca, kvalitet i potencijalno trajanje braka opisano je aspektima njihovog Meseca (kažem potencijalno jer samo od nas zavisi da li ćemo ostati u braku ili ne, uprkos izazovnim aspektima. Ima i parova koji su se pronašli sa prvim partnerom i ok im je, te ne žele ništa menjati, što je sasvim u redu).

Pored znakova u kućama braka, njihovim vladarima i aspektima koje tvore, Mesec u oba horoskopa verodostojni je pokazatelj energije koju privlačimo. Npr, ako muškarac ima Mesec u Raku, 7. kuću u Strelcu, a njenog vladara, Jupitera, u Lavu, on vrlo lako može privući ženu Raka, koja je, recimo, visokoobrazovana ili voli da putuje i koja je, uz sve to poznata ili voli da dominira, a ako je Jupiter u 3. kući, upoznaće je na ulici, u autobusu, na kraćem putovanju, preko komšije, u komšiluku, putem sredstava komunikacije itd. Medjutim, ako je prvi aspekt njegovog Meseca kvadrat sa Neptunom (ili drugi, ukoliko se posmatra potencijal za drugi brak), taj brak nema perspektivu, ukoliko nema i spremnosti za prevazilaženje prepreka. Drugim rečima, takva zajednica može biti nedefinisana i obilovati lažima, prevarama, porocima, što, najčešće, vodi raskidu. Da je u pitanju trigon sa Neptunom, situacija bi možda bila pozitivnija, ali kada su po sredi kvadrati, poželjan je dodatni napor da se prepreke prevazidju.

Tranzitna planeta preko natalne koja vlada 5. ili 7. kućom takodje može na svoj način doneti potencijalnog partnera, ili kroz 5. i 7. kuću, a u sopstvenoj simbolici. A da li će se on uklopiti u naš natal, tj. da li ćemo ga prihvatiti, druga je stvar. I ne samo tranzitna, već i progresivna i direktivna. U tranzitnim, progresivnim, direktivnim, solarnim... kartama zapisane su SVE okolnosti koje će vas pratiti kroz život. Ali, to su samo mogućnosti. Samo od vas i vaše volje, zavisi da li ćete vaše mogućnosti iskoristiti ili ne. Ako vam, npr, progresivna karta pokaže da ćete odredjenog dana sresti nekog, samo od vas zavisi da li ćete biti s tom osobom. Ako je ona predstavljena Merkurom, a vladar vašeg polja braka je Merkur, onda budite sigurni da je u pitanju bračna prilika i to ona najidealnija, jer 7. kuća predstavlja naše odnose sa drugima, kao i 1. bračnog partnera. Ali, Merkur može biti i brbljivac, i pisac, i novinar, i neko mladji. Ako vam partner dolazi iz inostranstva, on će biti predstavljen planetom koja vlada vašom 9. kućom. Ako je to Neptun, on može biti i sveštenik, i Platon, i mornar, i muzičar, i vaterpolista, i alkoholičar... Izaberite najbolje! I vodite računa da ne propustite pravu ljubav. Znate, univerzum nam nudi 1000 prilika, pa ako jedan igrač nije pravi, vrlo brzo će se pojaviti drugi.