Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Razum, srce ili oboje?

"Ako vam se erotske planete poklope, odgovara vam svaki znak. Ali, to je samo privid koji kratko traje. Lepota je u punoći prave i potpune bračne ljubavi, koja se ogleda u kompletno dobroj sinastriji. U agape."

Ovo su reči Gordane Cvetić i zaista je tako. Najpre se zezamo, onda dodje zaljubljenost, a potom se vidi da li i ostale stvari funkcionišu. Zaljubljenost je put koji se mora proći i prilika za pravu ljubav. Zato, ako već imate pravu ljubav, ne dozvolite da je izgubite radi neke prolazne zaljubljenosti.

A da biste imali kvalitetnu vezu ili brak, morate imati dobru sinastriju. Ali i natal. Veza ne moze tako lako da opstane ako nema dobrih kontakata Venere i Marsa, ali isto tako i ostalih planeta. Dobra Venera nam ne znači puno, ako nismo kompletni ili ako ostali elementi uporednog odnosa ne funkcionišu. Naravno, ni jedna sinastrija nije idealna, ali uvek neka prednjači. Uvek se vremenom iskristališe ko nam najviše odgovara i s kim bismo mogli ostati, a s kim ne. Istina, postoje ljudi koji moraju proći kroz naše živote, zbog nekih ranijih karmičkih dugova ili nagrada, ali svakako nastojte da date sve od sebe. Jer, ima onih koji nikada nisu zadovoljni onim što imaju, jer su i sami afliktovani, pa su im izazovniji oni koji su im slični, kao i sinastrije sa puno težih aspekata. Ali, ni njima nisu sasvim zadovoljni, jer svako od nas teži harmoniji. Ali shvatite - prvo u sebi morate stvoriti harmoniju da biste je našli u drugome. A kad to postignete, onda će izbor biti mnogo lakši.
Dakle, pored natalne karte, koja je najvažniji identifikator vas i vaših odnosa, vrlo je važno kako se odredjeni delovi vaše ličnosti prožimaju/dodiruju s partnerovim. Pa tako, ukoliko želite da ostvarite kvalitetnu, ali i dugotrajnu ljubav, najpre morate biti sposobni da je date. Potom, jako su važni kontakti vašeg Sunca i partnerovog Meseca i/ili obrnuto. Pa uzajamni odnosi Venere i Marsa. Ako želite dobru komunikaciju i razumevanje, bitni su i odnosi vaših Merkura, kao i Merkura s drugim planetama. Sve to mora biti podržano i dobro uklopljenim Jupiterom, koji predstavlja ključni faktor obostranog osećaja srece, punoće i bogatstva, Saturnom, koji utiče na dužinu veze i stabilnost, Uranom, koji u vezu unosi dozu avanturizma i originalnosti, Neptunom, bez koga reč ljubav ne bi imala tu tezinu koju osećamo kad je izgovorimo, i naravno Plutonom, koji vezuje do kraja. Kad kažem podržano, mislim, pre svega, na dobre aspekte ovih planeta, jer je svaki raskid ukoliko su aspekti loši, teži i bolniji. Sve ovo i u horoskopima odnosa - kompozitu i dejvisonu. Ako se odredjeni sinastrijski aspekti zateknu i u ovim horoskopima, a vaše natalne planete su u dobrim aspektima s planetama iz horoskopa odnosa, pred vama je kvalitetan odnos ili ti prava ljubav, koju ne bi smeli da propustite! Namerno kažem smeli, jer ono što nam je sudjeno, a ne odradimo proizvešće patnju i čekaće nas u nekoj od narednih inkarnacija.

Iz svega ovoga proizilazi da je bitna harmonija svih planeta, da bi se za jednu ljubav moglo reći da je prava. Osim toga, vrlo su važni znakovi, elementi i kvaliteti od kojih ste sačinjeni. Bikovima najviše odgovaraju Škorpije, a nešto manje Ribe. Elemenat koji vam nedostaje u natalnom horoskopu je upravo onaj koji treba da ima vaš partner, a isto je i sa kvalitetima. Prema tome, ne žele svi sigurnost, drugarstvo, dobar ručak i sex. Ne žele svi da uče i da putuju. Ne žele svi devojku u miniću s modernim pažom, štiklama i vatreno-crvenim lakom na noktima. Ne žele svi da razmenjuju nežnosti na način na koji to radi jedna Vodolija i nisu svi maze kao Jarčevi. Svakom prija nešto drugo. Upoznajte sebe kroz natalnu astrologiju i izaberite pravog partnera, jer posle često bude kasno za kajanje. Ako se dobrim aspektima povežete s partnerom, na dobrom ste putu da zauvek budete srećni i ispunjeni! Nije li to ono čemu svi, makar potajno, težimo?