Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Kada koja planeta "radi"?

Za sve one koji su u nedoumici kada koja planeta ima najviše uticaja u našim životima i da li smo prvo pod uticajem podznaka, pa Sunca, ili obrnuto, evo kratkog objašnjenja.

Kada smo jako mali, tačnije u prvim mesecima života, najviše smo pod uticajem Marsa. Ovaj period karakterišu naše nevine i iskrene akcije i reakcije, bilo da se radi o maženju s majkom, igranju sa igračkama ili decom ili, pak, "ratobornom" i destruktivnom ponašanju (uništavanje igračaka i slično). Za planetu Mars vezujemo 1. kuću horoskopa, a ona, kao što je poznato, predstavlja našu personu, odnosno, ono što prvo uočavamo na nekoj osobi prilikom upoznavanja sa njom, kao i način na koji ta osoba stupa u svet. Mars je, dakle, simbol onog aspekta naše ličnosti koji je usmeren ka sopstvenom samoodržanju. Kada posmatrate malo dete, uočićete njegov fizički izgled, način na koji vas gleda i izražava svoje potrebe, kao i njegov temperament, ali ispod te "maske" odigravaju se mnogo složeniji procesi.

Do neke 3. godine spoznajemo naša čula, tako da se može reći da je ovo period Venere (u Biku).

U periodu od 3. do 7. godine najzad i progovaramo (stičemo sposobnost razmene informacija i učenja), pa postajemo svesni i svog Merkura (u Blizanacima).

Od 7. do 14. godine na scenu stupa Mesec, te otkrivamo svoju porodicu, poreklo, državu u kojoj živimo, dakle, naš porodićni i nacionalni genetski potencijal.

Od 14. do 20. godine najsvesniji smo svog Sunca, jer je ovo vreme kad bi trebalo da već znamo ko smo i kuda idemo, kakve su nam želje, potrebe, stavovi itd.

Period od 20. do 25. godine rezervisan je za Merkur, ali ovog puta u Devici, i sada se javljaju sumnje u vezi sa naučenim, na bazi čega formiramo i sopstveni sistem vrednosti, što pokazuje našu želju da nam životi budu sredjeni i pod kontrolom.

Od 25. do neke 30. godine, shvatamo da umemo i voleti. Ovo je period emocionalnog sazrevanja i sada nam više nije stalo samo do sopstvenih seksualnih i emotivnih potreba, već nam je važno i da ih uskladimo s partnerovim. Osećamo vibracije Venere u Vagi i počinjemo bivati zreliji, shvatajući da nam nedostaje naša druga polovina kako bismo bili kompletni, pa se mnogi od nas u ovom periodu žene, odnosno udaju.

Jupiter je karakterističan za period od 30. do 35 godine života. U ovo vreme težimo ka nekim višim znanjima o životu, njegovom smislu, smrti, bogu, ljubavi.... Postajemo sve mudriji i mudriji.

Od 35. do 45. nakupljeno znanje počinjemo da sprovodimo u praksi i počinjemo da ga živimo i da ga širimo. Ovaj period je, dakle, pod vladavinom Saturna.

Od 45. do 55. godine spremni smo porušiti granice i svoja dotadašnja načela, stavove i navike, proširujući ih nekim novim, samo našim idejama. Moglo bi se reći da u ovom periodu ulazimo u fazu individualizacije i počinjemo da otkrivamo sebe kao jedinstveno ljudsko biće. Ovo je vreme Urana.

I tako dalje.
Naravno, navedeni periodi nisu jasno odredjeni, pa će neko pre, neko kasnije spoznati svoju Veneru, u zavisnosti od njegove prirode. Takodje je vrlo važno istaći da sve ove planete deluju čitavog života, ali da ih nismo uvek svesni. Tako, npr, Vodolije vrlo rano počinju delovati svojim Uranom, ali ga nisu svesne. Jarčevi su u mladosti jako ozbiljni, jer su pod snažnim uplivom Saturna, ali toga nisu svesni. Ribe i Škorpije su snažno Neptunovski i Plutonski obojene, iako to ne znaju. Rakovi će, s druge strane, ceo život biti pod uticajem Meseca. Ipak, svaka planeta je najizraženija shodno navedenim životnim intervalima.

Takodje, vrlo je važno imati na umu činjenicu da se, kao što svaki deo celine sadrži kompletnu celinu, Mesec ne sme zaboraviti čak i kad se stigne do Plutona. Da bismo došli do Neptuna, moramo proći ceo krug Zodijaka, ali ne smemo zaboraviti na kuće kroz koje smo prošli. Naravno, na kraju, najverovatnije, svi odlazimo, ali ovaj život nam je dat da bismo ga živeli, a to možemo samo ako smo celoviti.

Što se tiče podznaka... Podznak "radi" od samog početka života pa sve do njegovog kraja. Podznak ili znak u 1. kući horoskopa i sve u vezi sa njim (njegov vladar, planete koje ga aspektuju i sl.) je, kao što smo pomenuli, ono što prvo primećujemo na čoveku kada ga upoznamo, njegov fizički izgled i način na koji želi da se prikaže svetu, ali integralni deo njegovog karaktera. S druge strane, MC i Saturn su, zapravo, ono po čemu ćemo natusa najviše pamtiti.

I još jedno moje aktuelno i spram vremena autentično, mada ne tako novo, zapažanje. Mnogi od nas do svoje 25. godine, čak i ako imaju afliktovane, tj. ostećene Mesec, Merkur, Veneru, Mars... deluju krajnje čisto i pozitivno, što kasnije, obično nije slučaj. Prema tome, pokušajte da ostanete dete u duši i trudite se da svaku svoju planetu iskoristite za dobro. Možda niste optimisti, ali zapamtite - put od 1000 milja počinje jednim korakom!