Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Uran

Uran, Neptun i Pluton su transcedenti koji nisu okom vidljivi i ne mogu se spoznati ako se pre toga nije spoznao Saturn. A pogotovo ne, ako nismo odmakli dalje od Marsa. Harmonizujte energije vaših planeta i samo tako ćete postati kompletni.

Ne mogu se voleti sve žene ili svi muškarci. Nije prirodno. Neptunovska, božanska ljubav često je pogrešno shvaćena, pa koristi ili promiskuitetu ili, u najboljem slučaju, platonskoj ljubavi (pravi primer zdravog korišćenja Neptunovske energije je Djordje Balasević, koji je svu svoju ljubav opevao u svojim pesmama. Njemu je Neptun vladar 11. kuće, kuće Vodolije - najviši i najdalji ideali, humanost - a nalazi se u 5. kući, kući ljubavi, u konjukciji sa Saturnom, pa je svu svoju ljubav uspeo pretočiti u realnu formu). Isto je i sa Uranom. Ima dosta onih koji idu od avanture do avanture, pod maskom lažne humanosti, jer, Bože moj, sebičnom Uranu su svi isti i on ne pravi razliku medju ljudima, pa mu je vodjenje ljubavi samo jedan hladan čin - on je tu samo da bismo zadovoljili "niske" strasti. Ustvari, Uran ni ne zna sta je ljubav. On ruši granice i ide protiv prirodnih zakona, pa se pod njegovim lošim uplivom, ljubav često razori. A negativno koristeći energiju Plutona, često smo fatalistički i razarajuće orijentisani ka predmetu svoje ljubavi, pa se dešava da izgubimo ono što volimo. Kako i ne bismo, kada zaboravljamo na Saturn i na realnost i kad nam je potrebna smrt (Pluton) da bismo spoznali ljubav, a čak ni tada naša ljubav ne oživljava, nego se pretvara u nasilje (kao i svaka potisnuta ili negativno usmerena strast). A ljubav bi trebalo da bude nesto najlepše - ne zaboravite da je Afrodita najviše volela Plutona.

Dakle, Uran... genije, ekscentrik, vizionar, ispred svog vremena, ali i često sa neprirodnim, patološkim idejama (najčešće ako je u lošim aspektima). I možda je osoba koja ima Veneru i Uran u lošem aspektu nekome zanimljiva, ali ovde Uran, to ljudsko, ne razume emotivno, ne razume ljubavni odnos, niti Venera može razumeti ljudsko. Takva osoba ne razume da može biti humana i pored toga što ima emotivne potrebe. Medjutim, sa dobrim aspektom Venere i Urana, osoba će naći svoju ljubav (na ovnovski, rakovski ili škorpijski način, već u zavisnosti od toga u kojem znaku je dotična Venera), ali Uranu se ljubav neće gaditi, već će u vezu uneti dozu nekonvencionalnosti, što je apsolutno prihvatljivo od strane prirodnih, a često i društvenih zakona, jer jedni s drugima uglavnom korespondiraju. A ako Uranske ideje u skladu s Venerom nisu društveno prihvatljive sad, onda će jednom sigurno biti. Priroda razume kada su razum i srce u skladu, ali ne i kad nisu. Najzad, da je loš aspekt (kvadrat ili opozicija) prirodan, ne bi bio izazovan. Autorka ovog sajta, npr, ima Uran i Veneru u široj konjukciji i Uran u dobrim aspektima i jako dobro razume energije ovih planeta. A i Saturn joj je dobar.

I zato, pre nego što bilo kuda poletite, ne zaboravite na zemlju! Možda vam se to sada čini smešnim, ali verujte da sutra neće biti.