Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Neptun

Da bismo ostvarili ljubav, potrebni su nam Mars, Venera, Merkur, Mesec i Sunce. Potrebna nam je seksualna i energija uopšte, zatim malo duše, razuma i spiritualnosti, i eto ljubavi. Eto života, eto želje za novim životom. Vremenom, zanos počinje da jenjava, ali mi i dalje osećamo potrebu za razumevanjem partnera, i dalje ostajemo s njim. Tu negde nastupa Venera u Vagi i eto dva karaktera, eto različitih stavova, eto različitih ideala, eto prave ljubavi! Nijanse koje razgraničavaju ove nivoe su suptilne.

Medjutim, za uzvišeniji osećaj ljubavi, koji je karakterističan za period zaljubljenosti, zanesenosti, egzaltiranosti u partneru ili za ljubav koju osećamo prema filmskom glumcu, foto-modelu ili ženi našeg kuma, neophodan je Neptun. On predstavlja višu oktavu Venere i zahvaljujući njoj, a posebno ako nam je naglašen u horoskopu, mi smo saosećajni, patimo kada neko drugi pati, radujemo se kada se neko drugi raduje, opraštamo i neoprostivo, gledamo svet kroz ruzičaste naočare, pa nam on nije samo privlačan, već deluje magično! Čak i kad kritikujemo, motivi su nam božanski...

Naravno, bilo bi idealno kad bi sve bilo tako neptunovski savršeno, ali stvari su ipak drugačije. Još je mnogo neispoljene strasti ostalo u nama, još je mnogo ljubavi koju treba pokazati, još je mnogo mana koje treba prevazići, još je mnogo čarolije koju neki nisu nikad ni osetili, jos je mnogo Saturna kojeg treba poslušati. Još mnogo puta treba da prodjemo kroz ceo krug, da bismo se vratili početku. Ne mogu baš svi osloboditi iz sebe božansku ljubav, a da još bude i iskrena. Ne kažem da je nemoguće da se i to jednog dana dogodi, ali otom-potom...