Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

10 astroloških zapovesti

Svaki astrolog mora da poštuje sledeća pravila:

1. Da oseća ljubav i strast prema svom poslu

2. Da dobro upozna sebe kroz astrologiju

3. Da je astrološki edukovan i iskusan

4. Da neprestano usavršava i dopunjava svoje znanje (da nije ograničen)

5. Da shvati da je svaka energija neutralna, tj. da sama po sebi nije ni dobra ni loša, te da ne daje samo negativna tumačenja i prognoze.

6. Da primeni astropsihološki pristup prilikom tumačenja, odnosno, da uzme u obzir i faktore kao što su: nivo svesti i duhovnog stadijuma klijenta, njegov ciklusni i tranzitni period, njegova dob i pol, porodične i društvene okolnosti u kojima je odgojen i slično.

7. Da bude profesionalan, ljubazan i strpljiv sa klijentom, i da štiti podatke koje dobija od njega.

8. Da ima dobre uslove za rad.

9. Da komercijalnu stranu posla ne stavlja ispred kvaliteta tumačenja.

10. Da poštuje sebe.