Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Jarac (od 22.12. do 20.1.)

Jarčevi, srećan vam rodjendan!

Šta reći o vama, a što vi sami odavno ne znate? Da vam pričamo kakva će vam biti 2015? Nema potrebe... vi dobro znate kakva će biti. A uvereni smo da i drugi, pa čak i Lavovi i Škorpije, odlično znaju ko ste i koliko možete.

Ali, hajde da se ipak podsetimo nekih, veoma važnih, stvari koje su u vezi sa vama, jer ono što je u vezi sa vama - u vezi je sa svima, i nikada nije na odmet prisećati se vrednosti na koje nipošto ne bi trebalo zaboraviti. Slažete se? Ne, nismo ni pomislili da se ne slažete.

Jarac je zemlja, jarac je stena, jarac je kostur. Jarac je zakon, jarac je forma, jarac je čitav jedan uredjen sistem. Jarac je usmerenost, jarac je upornost i jarac je poštenje. Jarac je karma, jarac je sudbina i jarac je budućnost. Jarac je - jarac. I jarac je, uprkos svemu, jedno izuzetno emotivno, humano i verno biće koje će biti uz vas i onda kada niko drugi više ne bude. Čak i na onom svetu.

Jarcu ni smrt ne može ništa. Jer dok nas smrt jede i razlaže, deo po deo, kosti ostaju čitave i nakon milijardu godina! Jer, zemlja pripada zemlji. I jedino voda može da ih izdubi, izobliči i transformiše. No, potrebno joj je dugo, dugo, predugo vremena za to. I radije će kost i stena vodi dati smer, nego što će voda promeniti Jarca. Samo ga jaka vatra može trenutno istopiti. Samo istinska strast, samo ona istinska volja za životom može nabaciti osmeh ovom sumornom usamljeniku Zodijaka. Emociju ima, i previše balavljenja smeta mu. Jarac, zapravo, ima sve što mu je potrebno, samo što je on to sve jako dobro upakovao, zamrznuo i uskladištio. Čuvajući ga za "odabrane".

Jarac nas svakim svojim korakom podseća da ostvarite sav svoj potencijal! Da budete najkreativniji što možete biti, jer ne može ni on sve sam. A i debelo će vam naplatiti lenjost i nepoštenje. Drugim rečima, biće kako on kaže i nikako drugačije. Ovnovi, žao nam je.

Jarac je vaš Zenit, vaš najveći domet - manite se energija nejasnog Neptuna i dalekog Urana... Ili, fanatićnog Plutona koji poznaje samo Ljubav i Smrt, ali ne i svesnost koja ovo dvoje čini savršenima. Ne, nema on ništa ni protiv koga, ali on je Glavni. Uz svo dužno poštovanje naslednika Jupitera i njegovog duhovnog tragalaštva, mi, ipak, ne možemo nigde dalje od zemlje, zar ne? Koliko god se trudili da pobegnemo. Koliko god se trudili da glumimo Bogove, mudrace, naivčine... Boga treba ugostiti ovde, a ne tražiti ga po snovima ili u svemiru.

Vremena nemate. Plačete zbog sitnih borica oko očiju? Zbog lude mladosti? Zbog ljubavi koja vam ne dolazi? Deca ko deca... Hej, vreme vam prolazi! Da li ste učinili nešto korisno za sebe i druge danas? Pustite ljubav. Ona dodje i prodje. Doći će nova. Gde vam je osmeh???

Kako će nas i oni koji dolaze posle nas pamtiti? Tome i služe stare kosti koje ostaju. Da ožive duh jednog vremena koje je nekada postojalo, a može nam doneti fantastična otkrića i proboje. Ka istini. A istina je samo jedna: Ljubav i kazna.