Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Astrologija i astronomija

Dokaz da su ove dve nauke u tesnoj vezi je i ovaj snimak:

http://www.youtube.com/watch?v=8e7E7BnwRgE

A nedavno smo ušli u eru Vodolije... Šta nam ovo govori? Pa, prvenstveno da sve što se dešava u nama dešava se i oko nas. I obrnuto. Muškarci i muška, dnevna, pozitivna energija, simbolizovana, izmedju ostalog, ili primarno Suncem sada, lagano, postaje svesna i onog drugog, nedeljivog dela sebe, a to je ženska, negativna, noćna energija.

Gej brakovi? Zašto da ne

Imajući u vidu da se u svakom od nas nalaze i muška i ženska energija, gej brakovi nimalo ne čude. Ovim ne propagiram, niti osudjujem ovakav tip brakova, samo iznosim neke činjenice o ljudskom biću. I ovo upravo potvrdjuje da je telesno za ljubav samo instrument za dostizanje duhovnog i emotivnog jedinstva sa voljenom osobom. Iako smatramo da muškarac i žena mogu doseći do najveće dubine seksualnog iskustva, da li pouzdano možemo tvrditi da homoseksualci tokom seksualnog kontakta ne doživljavaju identičnu dubinu? Pogotovo ako smo dovoljno informisani da se najavljuje i obrtanje polova planete Zemlje.

Osim toga, astronomi kažu da se Uran polako, ali sigurno raspada. Šta nam ovo govori? Nije li to slika savremenog čoveka, čija valuta "Genijalnost" lagano gubi na vrednosti? Šta će se desiti kada Urana kroz 2000 godina nestane, a nastupi era Saturna? A šta kada nastupi era Jupitera? I šta, najzad kada nastupi era Plutona? Možda je došlo vreme da počnemo da mislimo na emocije?

Emocije, koje nam naviru iz davnina i iz dubina, u vidu narodne medicine, tantre, raznih mistika i duhovnjaka koji pokušavaju da nas vrate na stare, dobre staze slobode...

A globalno zagrevanje? Da se nismo malo pregrejali? Sigurno jesmo. Arktik se topi, ledeni odroni plutaju Severnim Pacifikom, samo što nas okeani ne preplave, samo što ne eksplodiramo od potisnutih, nabujalih emocija, dok ego, svest i neusmerena volja i snaga rastu... Nemojte to dozvoliti. Još nije kasno da se stvari promene. Imamo veliku moć jer još uvek možemo da kontrolišemo stvari na pravi način. Kontrolišimo ih, da ne bi one počele nas.

Mislite o tome.