Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Dejvid Bekam

Dejvid Robert Džozef Bekam je engleski fudbaler, koji igra na mestu centarfora. U martu 2008. godine, odigrao je svoju 100. utakmicu kao reprezentativac Engleske (protiv Francuske). Dva puta je bio nominovan za najboljeg fudbalera organizacije FIFA, a 2004. godine bio je najplaćeniji fudbaler na svetu. Tokom 2003. i 2004. godine, njegovo ime bilo je najtraženije od svih imena u sportu na poznatom sajtu Gugl. Osim što je poznati fudbaler, Bekam je sebe napravio markentinškim brendom i modnom ikonom. Bio je kapiten Engleske od 15. novembra 2000. do 2. jula 2006. godine i, kao kapiten, odigrao je 58 utakmica. Kapiten Mančester Junajteda postao je 21. oktobra 2000. godine, jer je tadašnji kapiten, Roj Kin, bio odsutan. Bekam je u toj utakmici dao tri gola.

Bekamova karijera počela je kada je potpisao profesionalni ugovor sa klubom Mančester Junajted, a svoj debi imao je 1992. godine, sa samo 17 godina. Dok je igrao u timu Mančestera, klub je šest puta bio pobednik Premijer lige, dva puta pobednik FA Kupa, a 1999. godine osvojio je kup UEFA. Mančester Junajted napustio je 2003. godine, kada je potpisao ugovor sa španskim klubom Real Madrid, u kojem je ostao četiri sezone. U januaru 2007. potvrđeno je da Bekam napušta klub. Potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom iz SAD, Los Anđeles Galaksi.

Kao igrač Galaksija, debitovao je 21. jula 2007. u prijateljskoj utakmici sa fudbalskim klubom Čelsi. Njegov pravi početak u ligi počeo je 18. avgusta 2007. godine, a tadašnja poseta stadionu bila je rekordna. Publika je navijala i tapšala čim bi Bekam prišao lopti.

Bekam je 1997. godine počeo da se zabavlja sa Viktorijom Adams, koja je bila vrlo popularna kao Poš Spajs, članica benda Spajs Grls. Njihova veza privukla je ogromnu medijsku pažnju, a novinari su ih popularno nazivali "Poš i Beks". 24. januara 1998. godine, Bekam je zaprosio Viktoriju, i ona je pristala. 4. marta 1999. godine rodio se njihov prvi sin, Bruklin Džozef Bekam. Tačno četiri meseca kasnije, 4. jula 1999. godine, Bekam i Viktorija su se venčali u jednom zamku u Irskoj. Na venčanju su bile prisutne tri članice benda Spajs Grls: Melani Čizom, Melani Braun (tada Melani Gulzar) i Ema Banton, a kum je bio Bekamov klupski drug Gari Nevil.

Njihov drugi sin, Romeo Džejms, rođen je 1. septembra 2002. godine u Londonu. Za razliku od prethodna dva sina, njihov treći sin, Kruz Dejvid, rođen je u Madridu, a ne u Londonu, 20. februara 2005. godine. Bruklinovi i Romeovi kumovi na krštenju bili su Elton Džon i Elizabet Harli. Bekamovi su želeli da dobiju i ćerku i želja im se ostvarila. 10. jula, 2011. rodila se Harper Sevn.

Iako je veoma uspešan u svojoj profesiji i veoma poželjan medju ženama, Bekam ipak nije dozvolio da ga slava ponese previsoko. U čemu je, zapravo, tajna njegovog uspeha? On je dupli Bik, ali, da li je to dovoljno da bi se zaradili milioni i istovremeno ostalo na zemlji? Hajde da pogledamo ostatak njegove karte.Kao što rekosmo, Bekam je dupli Bik, sa Mesecom u Jarcu, što ga, svakako, čini prizemnim. Uz to, njegov Mesec je u 10. kući, pa je ovaj Mesec pojačano saturnizovan. Vladari njegovog podznaka, Sunca i Meseca su Venera u Blizancima u njegovoj 2. kući i Saturn u Raku (u recepciji sa Mesecom) u njegovoj 3. kući, i ovo su, ujedno, njegove najvažnije planete.

Njegov Mars u Ribama u 11. kući odredio ga je kao profesionalnog fudbalera (Mars - sport, Ribe - stopala, 11. kuća - grupa, tim), ali pored toga što je poznat po svojoj profesiji, Bekamu je "sudjeno" da postane poznat i po svojoj porodici. Vladar njegove 4. kuće je Mesec u 10. kući, pa on svoju porodicu visoko vrednuje, a budući da su, kao što smo rekli, najvažnije Bekamove planete Saturn u Raku u 3. kući i Venera u Blizancima u 2. kući, ne čudi što su oči medija, a, čini se, i njegove, nekako više uprte u dešavanja u porodičnom okruženju, nego u profesionalnom i društvenom; osim toga, Bekam nam je poznat i po milionima koje je zaradio, premda pošteno.

Dakle, o Bekamu i njegovoj porodici naširoko se piše i govori (Saturn u 3. kući), i upravo je porodica, ali i izražen patriotizam, ono po čemu ćemo ovog fudbalera najviše pamtiti (Saturn je ono što svakog od nas obeležava u vremenu, a Bekamov je u porodičnom Raku). Njegov Mesec, koji je postavljen visoko na njegovom nebu, tik uz Medium Coelli, obezbediće Bekamu i trajnu popularnost i slavu (doduše promenljivu na površinskom nivou). Mladolik i šarmantan, pomalo ženskasto detinjast, fokusiran na novac i opipljive, ali trajne vrednosti (Venera u Blizancija u recepciji sa Merkurom u Biku, vladarem 2. kuće), ovaj fudbaler je, na neki način, unovčio i samu svoju pojavu (Merkur u 1. kući) i postao je brend svoje države, kvalitetnog engleskog fudbala i visokih moralnih kriterijuma. Ovo se ne dotiče samo njegovog vaspitanja i harizme, kao i pomenute prizemnosti - Bekam je i vrlo aktivan humanitarni radnik (Saturn u Raku, Neptun u Strelcu u 7. kući u sekstilu sa Plutonom u Vagi u 6. kući). Takođe, ne smemo zanemariti ni vladara njegovog ascedenta, Merkur u Biku (u recepciji sa Venerom u Blizancima), u 1. kući, smešten na opasnoj zvezdi Algol, pa je ovaj fudbaler poprilično komunikativan i prodoran. Ili genijalan?

Bekam ima četiri planete kardinalnog modaliteta, a samo dva fiksnog, te je manje usmeren na ono što je postigao, a više na nove ciljeve koji mu iskrsavaju čim bi postavljeni ostvario. Ali najviše planeta mu je u zemlji, što ga čini sporim i promišljenim, i ne ostavlja previše prostora za eventualne greške. Grešaka bi, možda, i bilo da njegove planete po položaju u znacima i kućama nisu potpomognute dobrim aspektima i dobrom dispozicijom.

Kada je u pitanju Bekamov brak, vidimo da je njegova 7 kuća u Škorpiji, pa ni ne čudi što je on svoju sadašnju suprugu, Viktoriju, upoznao kada je bila članica ženskog sastava Spajs Grls (spice = Pluton). 7. kuća, kao i njeni vladari Mars i Pluton su mu odlično postavljeni, bar mnogo bolje nego vladar 2. braka, Saturn u Raku, što govori o tome da će Bekamovi trajati još dugo (naravno, ako oboje budu želeli). Vladar Bekamovog ascedenta, Venera u Blizancima, tvori aspekt trigona sa vladarem 7. kuće, Plutonom u Vagi, što ukazuje na dubinu odnosa koji će Bekamovi morati da ostvare, budući da Pluton to i zahteva. Drugi vladar 7. kuće, Mars u Ribama (koji je u trigonu sa Saturnom), njegovu suprugu čini osećajnom, vernom i ponekad zasenčenom Bekamovom personom i karijerom, ali isto tako, ona je i njegova vrlo značajna podrška iz senke. Neptun u 7. kući, kao vladar 12, a partnerove 6, ukazuje na to da će ovaj par imati i problema u braku, a problemi će dolaziti od tajnih neprijatelja i njenih kolega sa posla, koji će raznim intrigama pokušavati da destabilizuju njihov brak. No, teško da će u tome uspeti, jer Bekamovi podznak i Sunce u konformističkom i familijarnom Biku i njegov Mesec u dalekovidom i mudrom Jarcu učiniće sve da sačuvaju sigurnost, bilo da je u pitanju sigurnost porodičnog gnezda, finansijska ili ma koja druga.