Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Transsaturni, transneptuni, transplutoni

Sve što nam je daleko, nepoznato nam je i u nama izaziva strah. Plašimo se i Saturna koji nam je blizak, koji je gotovo naša lična planeta, a kamoli Urana, Neptuna, Plutona, Sedne, Quaora ili Xene. Ako su istaknute u horoskopu pojedinca, bilo u vidu ascedentalne pozicije ili u vidu vladara ascedenta, bilo u vidu vladara Meseca ili Sunca, a posebno ako su, uz to, dosta i dobro aspektovani, ove "mistične" planete neminovno će dati ljude koji će odudarati od prosečnih. I negativno postavljene, ove planete će nam dati neobične i samosvojstvene duhove, ali će oni biti ispod linije proseka.
Prema tome, ako upoznate osobu koja u svojoj 1. kući ima dobro aspektovanog Urana ili Neptuna, nemojte bežati od nje, niti je osuđivati. Ta osoba vibrira na veoma visokim frekvencijama i nije joj lako da pliva medju ljudima koji je ne razumeju. Olakšajte joj. Najzad, pozitivan Neptun je  nešto čudesno lepo i nešto na čemu bi čitavo čovečanstvo trebalo da bude zahvalno, jer niko od nas nije na Zemlji bez određene svrhe. Možda taj Neptun ima nešto da nam poruči. Poslušajte ga.