Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Ciklusi planeta

Pre neki dan, jedna zabrinuta žena me je pitala šta će se desiti kada joj tranzitni Neptun bude napravio kvadrat na natalni. Nemojte biti zabrinuti! Pored toliko razmišljanja o natalnim aspektima, tranzitima Saturna, sinastriji, mi još treba da mislimo na tranzitni Neptun u odnosu sa natalnim. Ali ipak, šalu na stranu. Naravno da je istina jednostavnija nego što su to razmišljanja i definicije o njoj, ali i tranzitni Neptun ima svoju značenjsku vrednost i u odnosu na natalni Neptun takodje će u nama i oko nas stvoriti odredjeno polje energije koje će nam doneti različita razmišljanja i različite dogadjaje, a sve sa ciljem otkrivanja istine.

Svaka planeta ima svoje cikluse. Sporije planete su smeštene dublje u nama i dosta je važno da znamo njihovu simboliku, te da ih osvestimo kako nas ne bi iznenadjivale. Kada su spore planete u kvadratu sa sopstvenim natalnim, znači da smo prešli prvu četvrtinu njihove putanje, koja od nas zahteva razumevanje njihovih pravila ponašanja. Izuzimajući Saturn i Uran koji su bržeg kretanja, Neptun i Pluton kvadriraju svoje natalne pozicije u nekim našim četrdesetim godinama. Baš onda kada smo spremni da bolje i lakše razumemo simboliku ovih planeta. Tranzitni Neptun u kvadratu sa natalnim doneće nam pregršt neptunovskih dešavanja koja će iskušavati našeg natalnog Neptuna. Npr, pokušaće da nas prevare ili će nas navoditi da mi nekog prevarimo. Ne nasedajte! Znate i sami koliko Neptun može biti čaroban, kada je pozitivan. A i Saturn strpljivo čeka iza nekog ćoška da nam naplati greške. Sve, do jedne.

Slično je i sa brzim planetama. Štaviše, one nas iskušavaju svakodenevno. Npr, Venera. Svakog meseca menja znak. Šta ćete više od toga! Ali ne, to nije razlog da se svakog meseca zaljubite u drugu osobu. To su samo prilike da svakog meseca na drugačiji način pokažete ljubav osobi sa kojom ste. Ako je Venera u Jarcu, kao sada, bićete odgovorniji ili, pak, hladniji prema partneru. Ali, kada udje u Vodoliju, uprkos tome što će Uran u nama pojačati poriv za oslobodjenjem, to ne znači da treba da se oslobodite postojećeg partnera (ako vam je dobro sa njim), nego da unesete malo uranske ludosti u vezu. Ne zaboravite da je Pluton egzaltiran u 5, a Saturn u 7. kući. Pluton je moćan, hrabar i osećajan, Saturn veran, odgovoran i organizovan - nemojte se svadjati do kraja, nemojte bežati jedno od drugog. Vodite ljubav sa voljenom osobom, bilo da intenzivno mislite na nju do jutra, bilo da joj poklanjate kartu za splavaranje Tarom ili verenički prsten, bilo da bukvalno vodite ljubav, potpuno predani i spojeni, pa ako treba i u lebdećem položaju! Ne udaljavajte se jedno od drugog, već razgovarajte o uzrocima problema, prošetajte Kalemegdanom ili napravite šoping listu, pa onda i otidjite da pokupujete to što se naumili. Jer, šta ćete... i Pluton i Saturn su deo nas i ne možemo ih izbaciti iz sebe, kao nekakva strana tela. Integrišite ih u sebe i ako ih ne volite, bar ih iskoristite, ali u pozitivnom smeru. Možda će vam skuplje naplatiti, ali će vam se na kraju sve isplatiti.

A kad već spomenusmo cikluse planeta i Veneru, moram da citiram jedno vrlo pronicljivo zapažanje Sanje Perić. Ona kaže: "Kada gledate kako se planete okreću oko svoje ose, videćete da Venera objašnjava zašto ljubav, ustvari, ne može biti objašnjena, jer se Venera kreće u kontra smeru u odnosu na ostale planete (...). A kada gledate Urana kako se kotrlja... Ja vidim nešto od brejkdensa, pa sve do ekstremnih sportova, te lomljavinu, kotrljanje, okretanje naopačke. Svaki put kad padnete pa se skotrljate, znajte da ste tada jedna mikrouniverzumska manifestacija onog gore Urana, i biće vam lakše."