Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Mikrokosmos ljubavi

''Na onoj strani sveta gde Sunce zalazi, za ljubavne prognoze koristite samo tri planete, da odvojeno opišu parčiće ljubavi: kontakt, požudu i stanje srca. Tamo se um dosadjuje, a ovde se glasa za punoću! CELINA Sunčevog sistema od 7 vidljivih planeta postavljena je tako da ljubav uvek počinje pogledom (Sunce i Mesec). Potom izmedju dvoje ljudi dodje do komunikacije (Merkur), i ako srce zaigra jače (Venera) luči se progesteron. Plimu napravi duša (Mesec) pokrenuvši akciju libida (Mars). Hormoni sreće ulaze u krv po zagonetnom nebeskom planu (Jupiter) i izgleda kao da letiš! Ovu čaroliju ljubavi Saturn ogradi svojom čvrstom strukturom u status zajednice - da je sačuva kao školjka dragoceni biser.
Jer u njemu, kao u čoveku, ustanovljen je zakon fizičkog i duhovnog sveta. Mikrokosmos i mikroteos. Objedinjuje ih ljubav. A tajna tog jedinstva čuva se tamo gde Sunce izlazi."

Gordana Cvetić