Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

2015. godina

Dočekasmo i 2015! E pa, pošto ste u novu godinu ušli doterani, lepi, nasmejani, raspoloženi i puni nade, hajde da se, jednim kratkim pogledom, podsetimo na ono što će obeležiti 2015. godinu.

Glavne teme 2015. godine biće Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama, zatim Mars u Vodoliji u opoziciji sa Jupiterom u Lavu i, naravno, i dalje aktuelni kvadrat Plutona u Jarcu i Urana u Ovnu.

U znak Strelca Saturn je ušao pred kraj 2014. godine, tačnije 23. decembra, ali će u svom retrogradnom hodu još jednom ući u znak Škorpije tokom leta 2015, kada će želeti da proveri da li su lekcije Saturna u Škorpiji savladane i da li postoji još nešto što treba da se popravi pre nego što ova planeta ozbiljno zakorači u znak Strelca.

Saturn u Strelcu pokušaće da restrukturira obrazovni sistem (o čemu nam svedoči štrajk prosvetnih radnika, napad na dekana FPN-a i drugi slučajevi), kao i naše puteve samospoznaje, odnosno izbor duhovnog puta koji nam najviše odgovara. Takodje, Saturn će u Strelcu doneti i razne novine na polju saobraćaja.

Jednom rečju, ozbiljan pristup religiji, filozofiji, tradiciji, obrazovanju, putovanjima i svemu onome što može produbiti i proširiti našu duhovnost i intelektualna shvatanja, zatim težnja ka pravičnosti, moralu, istini, slobodi... predstavljaće izazov tokom boravka Saturna u Strelcu. Na ovim poljima slede ograničenja, testovi, preispitivanja starih obrazaca i sistema, kako bi se došlo do (potrebnog nivoa) mudrosti, ali će naše nastojanje da otkrijemo blago Saturna u Strelcu pratiti i doza pojačanog optimizma, budući da će nas energija Strelca i Jupiter, kao vladalac Saturna, u godini koja je pred nama nagoniti na to.

U kojem pravcu će sve to ići zavisi od aspekata koje Saturn iz Strelca tvori sa vašim natalnim planetama, a pre svega od vaših natalnih predispozicija. Ali, i od vaše želje da se promenite. S obzirom da će, kao što smo rekli, Saturn biti u trigonu sa Jupiterom u Ribama, mnogi će ovaj trigon (pogotovo što će on biti deo velikog vatrenog trigona koji će još činiti i Uran u Ovnu) uzeti zdravo za gotovo, što bi moglo negativno da se odrazi na one koji su neoprezni, rasipni ili preterano optimistični. Ipak, Jupiter će nam u trigonu sa Saturnom u Strelcu darovati najbolji deo sebe - veru u Boga, optimizam, energiju, vedrinu, odnosno materijalno i duhovno blagostanje. Oni koji ove poklone shvate na pravi način, neće morati da brinu o tome kakva će im biti 2015. Moralna odgovornost i okrenutost ka Višoj sili dobra jesu vrednosti na koje treba da se oslonite tokom 2015. godine.

Venera je na početku 2015. u znaku Jarca, dakle vladar Venere u Novoj Godini je Saturn u Strelcu, te će mnogi, nakon otkrivanja i budjenja duboke unutrašnje svesti posredstvom emocionalnog iskustva u 2013/14. godini (dok je Saturn boravio u Škorpiji), najzad biti spremni da preuzmu odgovornost na planu ljubavi, prihvate različitosti, budu tolerantniji, otvoreniji i iskreniji i uplove u stabilne emocionalne odnose. Naravno, ova konstelacija ne tiče se samo partnerskih, već i medjuljudskih odnosa, koji će tokom 2015. godine, a prouzrokovani socijalnim nemirima, biti mnogo bolji nego prethodne godine. 

Kontakt Jupitera i Urana doneće niz reformi i sreću u mnogim rizicima, kako na emotivnom tako i na profesionalnom planu. Trigon Jupitera i Urana podrazumeva da će svaku promenu koju napravite pratiti doza srećnih okolnosti, ali ne pokušavajte da prevarite i izdate sebe, jer, ne samo što vam ni Jupiter u Lavu neće pomoći, već će vam i Saturn u Strelcu, koji će se boriti protiv svake neistine, to debelo naplatiti. A postoji opasnost i da iskusite i batinu Marsa u Vodoliji, koji sa Jupiterom na početku godine (što će obeležiti celu godinu) tvori opoziciju. Jupiter u Lavu protežiraće samo one koji u prvoj polovini 2015. godine budu plemeniti, progresivni, časni i prodorni, a podrška će stići od Boga lično. Možda vam zvuči duhovito, ali kada shvatite da su tu da vam pomognu veoma uticajni ljudi i kada se malo dublje zagledate u to, zaključićete da su sve okolnosti koje će vas pratiti ništa drugo do - manifestacija onog najboljeg, najvišeg i najsuštinskijeg u vama.

Prvi deo godine biće idealan za prenošenje znanja iz svih oblasti, kao i za predlaganje i razmatranje novih ideja, zatim za bavljenje sportom, vodjenje ljubavi  ili, pak, jogu, meditaciju, tantru. A, što da ne, i gledanje akcionih filmova i trilera. :)  

2015. godina je godina stabilizacije svega onoga što već postoji ili onoga na šta se odavno čeka. Ukoliko ste krajem decembra 2014. godine ušli u emotivnu vezu (verovatno je u pitanju stara ljubav) ili to planirate u 1. polovini 2015, ili ukoliko, pak, planirate da realizujete davno željeni poslovni projekat, sada je pravo vreme za to. Sve što preduzmete pod uplivom trigona Saturna u Strelcu i Jupitera u Lavu i velikog vatrenog trigona Saturna, Jupitera i Urana imaće kvalitet i trajnost. Ipak, ako smatrate da je vreme da započnete novu fazu u svom životu (da raskinete staru vezu ili započnete neki novi posao), takodje imate priliku da to učinite. 

Svojom trenutnom pozicijom Saturn se suprotstavlja Neptunu u Ribama, što govori da je moguće da ćete biti pomalo zbunjeni. Jer, uloga Neptuna je da nam zamagli vidike, da nas uvuče u neke više sfere u kojima bismo mogli da se izgubimo. Ipak, kako je Neptun u Ribama stabilan, moguće je da će u svima onima koji imaju pogrešna uverenja i dela iza sebe, probuditi strahove i osećanje krivice. Nemojte bežati od sopstvene odgovornosti. Ukoliko ste učinili nešto loše ili ste shvatili da ste robovali predrasudama koje su vas unesrećivale, nemojte strahovati ili kukati zbog stvari koje su mogle da se dese. Vreme je da svoje snove o boljem životu koji ste zaslužili pretočite u realnost. 

Takodje, izvesnu zbunjenost na samom ulasku u 2015. godinu prouzrokovaće i opozicija Marsa u Vodoliji i Jupitera u Lavu. Blaga nervoza i pojačana energija na početku godine biće samo uvertira u mnogo bolja vremena. A svakako mnogo manje turbuletna u odnosu na prethodnu 2014. godinu, u koju smo svi ušli pod teretom velikog kardinalnog krsta, u koji su bili upleteni "teški igrači".

Ako pogledamo mundani horoskop za 2015. videćemo da je Sunce u Jarcu, a podznak u Vagi. Osa čvorova proteže se kroz znakove Vage i Ovna, dakle kroz 1. i 7. kuću, a prva eklipsa biće lunarna, kada će Mesec u Biku tvoriti opoziciju sa Suncem u Jarcu i to na osi 4. i 10. kuće! To će se desiti 5. januara, tačno u 6 časova, a ako napravimo i horoskop za taj dan i vreme, videćemo da će se eklipsa dešavati na osi 1-7! Sunce će tada biti u konjukciji sa Plutonom, kojima će vladati Saturn iz Strelca.

Ako svemu ovome dodamo ono što smo gore rekli o Saturnu u Strelcu, lako je izvesti zaključak da će ove godine partnerski, porodični i medjuljudski odnosi biti na testu, ali, sa druge strane, i znatno produbljeni i poboljšani. Mnogi brakovi će se sklopiti, mnogi raskinuti. Mnoge zaraćene države će zakopati ratne sekire, dok će druge voditi intelektualni, duhovni, medijski i finansijski rat. Mnoge predrasude o razlikama, pravima i obavezama biće prevazidjene, a stvoriće se nove, modernije i istinitije. 

Vladar 1. kuće je Venera u Jarcu, znaku u kojem je i Pluton, i to u 4. kući, dok je Mars, koji je u Vodoliji i koji je u 5. kući, vladar 7. kuće, kuće u kojoj je Uran u Ovnu. Vladar 10. kuče je promenljivi Mesec, a za vladara 4. kuće u 2015. godini izabran je Saturn u Strelcu, ali on je, srećom, u aplikacionom trigonu sa Jupiterom u Lavu i Uranom u Ovnu, što će celoj priči dati, koliki-toliki, eho trezvenosti, konstruktivnih poduhvata i pozitivnih promena i ublažiti rat koji će Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu voditi i ove godine.

Duboke, duboke promene. Na ličnom (fizički i psihološki), emotivno-seksualnom, porodičnom i poslovnom planu.

Rečeno važi za pripadnike svih astroloških kombinacija, jer će pomenuta konfiguracija biti prisutna u godišnjim horoskopima svih nas, a i, bezobzira da li neko od nas ima povoljniji horoskop, mundane prilike biće povoljnije u odnosu na prošlu godinu, iako je odgovornost i ovoga puta svačija. To se posebno odnosi na one koji u natalnim horoskopima imaju izazovne aspekte Marsa i Jupitera, Saturna i Neptuna i, posebno, Urana i Plutona. 

Ulaskom u znak Device u drugoj polovini 2015. veseli, optimistični i časni Jupiter ulazi u polje intelektualnog, u polje obrazovanja, istraživanja, informisanja i komunikacije, u polje štednje i ulaganja u sigurno, u polje smanjene volje, ali zato jake intelektualne i radne sposobnosti. Prema tome, druga polovina 2015. biće u znaku opreznosti i štedljivosti u svakom pogledu, što će svakako prijati Saturnu u Strelcu, koji nije navikao na nesebičnost i velikodušnost Jupitera. Ipak, kako će Jupiter u Devici biti u trigonu sa Plutonom, može se reći da će se sumnjičavost i štednja Jupitera u Devici isplatiti bogatije nego što ste očekivali. Jedino povedite računa, posebno u periodu od septembra do novembra, da vam planovi i želje budu realni, zbog opozicije Jupitera u Devici i Neptuna u Ribama.


Sledeća, 2015. godina biće u znaku broja 8, broja kojim vlada Pluton. Ovo je godina ambicije, uspeha, novca, moći. Godina u kojoj smo samopozdaniji i privlačimo bogatstvo više nego ikad. Materijalna stabilizacija i obrisi lepog života lagano se naziru. Sve što treba je da otkrijete šta je ono što je vaš najjači adut, kao i legalne načine da zaradite, a potom i da verujete u svoje resurse. Samo nemojte biti nestrpljivi - pustite da stvari idu svojim tokom. Ostvariće vam se mnoge želje, ali tek kada otplatite karmičke dugove i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Nakon toga, možete uživati u energiji broja 8, oslonjeni, konačno, samo na sebe.

Dakle, svrha koju ove godine treba da ispunimo jeste upoznavanje sa mehanizmima moći. Na koji način je potrebno koristiti moć koja nam je data? Na ovo pitanje dobičete odgovor tokom 2015. godine. Prethodna, 2014. godina, bila je u znaku broja 7, što znači da su se mnogi na svom putu do istine spiritualno probudili i sada je vreme da saznanja koja ste stekli primenite i u materijalnom svetu. To će, svakako, imati svoj odraz na univerzalnom planu, jer će mnogi, pod uplivom broja 8, ove godine biti dinamičniji, efikasniji u postizanju ciljeva, praktičniji, samopouzdaniji... Samim tim, biće zadovoljniji i više će uživati, kako u poslu, tako i u ljubavnim i bračnim odnosima. Ovo će koristiti čitavom čovečanstvu, jer će osmica podstaći vašu želju za uspehom i razumevanjem svih onih koji su ispod i iznad nas, a Jupiter u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu u drugoj polovini 2015. energiju broja 8 će samo intenzivirati i nagraditi. Ovim će mnogim najintimnijim težnjama biti omogućeno da se do kraja realizuju.

Evo i kratkih prognoza za 2015. godinu za svaki podznak:

Podznak JARAC

- Lične transformacije

- Sumnje i strahovi, unutrašnja snaga, preispitivanje prošlosti

. Promene u kući, selidba

- Novac drugih ljudi, sreća na polju obrazovanja ili na putovanjima

Podznak VODOLIJA

- Preispitivanje planova i društvenih odnosa, prijateljstva su na testu

- Tajna ljubav stvara probleme, venčanje

- Pojačan osećaj empatije

- Budite oprezni u saobraćaju, promene u porodici

Podznak RIBE

- Usmerenost na sebe

- Neočekivani izvori prihoda, nestabilna finansijska situacija

- Pomoć kolega na poslu, uspeh ili pad na profesionalniom planu, dobro zdravlje 

- Povoljne bračne prilike

Podznak OVAN

- Promena u partnerskim odnosima

- Nova ljubav, moguće preko profesije

- Promene u karijeri, okrenutost humanitarnom radu

- Seksualne inhibicije

Podznak BIK

- Dobre porodične prilike

- Promene na emotivnom planu, nova ljubav

- Pojačane seksualne aktivnosti

- Nemir

Podznak BLIZANAC

- Kraća putovanja

- Usmerenost na flert i ljubav, promena bračnog statusa

- Nerazumevanje od strane okoline

- Pomoć prijatelja

Podznak RAK

- Poboljšanje materijalne situacije

- Posetite lekara

- Preispitivanje partnerskih odnosa, duboke promene na tom planu

- Novine na profesionalnom planu

Podznak LAV

- Zaljubljenost, usmerenost ka partneru, ljubav preko posla, bivši partner, venčanje, idealizacija partnera

- Promena mesta stanovanja, otpočinjanje privatnog posla

- Nesuglasice u poslovnom okruženju

- Putovanja, promena životne filozofije

Podznak DEVICA

- Tenzije u najbližem okruženju i u porodičnim odnosima, svadja s kolegama 

- Produbljivanje postojeće veze ili želja za dubljim vezivanjem

- Neobični seksualni zahtevi

- Božija zaštita

Podznak VAGA

- Problemi sa okruženjem i rodjacima, napetost u kući

- Nova romansa, idealizacija partnera

- Pomoć prijatelja, božija zaštita

Podznak ŠKORPIJA

- Finansijski problemi, krediti, pametna ulaganja koja će se kasnije isplatiti

- Ljubav u komšiluku ili na kraćem putu

- Svadje u kući

- Promena radnog mesta ili profesije, napredak u karijeri

Podznak STRELAC 

- Otvorenost, veće samopouzdanje

- Uspeh na putovanjima i na poslovnom planu

- Idealizacija partnera, promene u ljubavi

Zapamtite, svaka bura u prošlosti davala nam je priliku da odrastemo. I isplatilo se. Neka tako bude i ovoga puta.

Želim vam svako dobro u 2015. godini!

Vaša Astro Ascella