Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Saturn

"Saturn je Sudija, a odatle i koren slovenske reči SUD-bina. To je grcki Hronos, upravitelj vremena. U Iranu mu odgovara Zarvan, a u Indiji Shani. Stari Rim je sredinom decembra obeležavao praznik Saturnalie. Saturn se vezuje za useve, težak rad, ograničenja, ali i nagrade koje proizilaze iz poštenog i strpljivog rada i prihvatanja odgovornosti.
U znaku Jarca Saturn vlada starinama, a u Vodoliji - novitetima. Vreme je neprekinuta linija, večnost. Zato pagansko nasledje čovečanstva ne treba potcenjivati, jer je i u to doba isti Stvoritelj bio prisutan kod naroda, i sve Vaseljene! Isto tako je nedopustivo da ostanemo na nivou paganskog, jer je život dat da bi se napredovalo."

Gordana Cvetić