Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Tercijarne progresije

Tercijarne progresije su jedna od mnogobrojnih prediktivnih tehnika koje se koriste u astrologiji i relativno je zanemarena, a izuzetno je značajna. 

Naime, tercijarne progresije pokazuju naše trenutno emocionalno stanje i, u zavisnosti od toga kakva nam je trenutna stuktura ove vrste horoskopa, svi dogadjaji koji nam se budu dešavali, dešavaće se direktno pod uplivom tercijarnih progresija.

Dobro vam je poznato da je svim našim mislima i željama neophodan odredjeni emocionalni naboj, kako bi iste uopšte mogle da se realizuju kao osobina, iskustvo ili dogadjaj. A taj emocionalni naboj, taj emocionalni doživljaj koji prati sve što nam se dogadja, pa čak i naš natalni horoskop, biće jak ili slab, što se vidi upravo kroz naše tercijarne progresije.

Jer, čovek se menja. A fundamentalne promene dešavaju mu se na emocionalnom planu. Misaoni plan karakterišu mnogo brže i dinamičnije promene, ali emocionalni je intenzivniji i ostavlja trajniji pečat onome što nam se dogadja.

Tako, ukoliko se tercijarne progresije postavkom planeta i aspektima poklope sa našim ostalim vrstama horoskopa, ono što je u simbolici ovih planeta i aspekata neminovno i automatski će se dogoditi, a kako ćemo sve to primiti, zavisi od našeg natalnog potencijala.

Drugim rečima, zamislite da su vam tercijarne progresije trenutno takve da oslikavaju tugu koja vas trenutno obuzima. I recimo da se vaše trenutne tercijarne progresije energetski poklapaju sa vašim tranzitnim, progresivnim i direktivnim horoskopom. Nešto će vam se sigurno dogoditi. I to će biti bolno iskustvo. Odnosno, vi ćete tako zračiti i tako to doživeti. Medjutim, ako natalno niste skloni dubioznim raspoloženjima, vrlo brzo ćete to prevazići.

Ili, zamislite da vaše minorne progresije (misaoni plan) pokazuju da trenutno razmišljate o poslu. I da se pokazatelji posla na isti ili sličan način pronadju i u tranzitnom, sekundarnom i direktivnom horoskopu. Ipak, ako tecijarne progresije pokazuju da trenutno mnogo više želite porodicu nego posao, od posla neće biti ništa. I bićete u raskolu izmedju to dvoje. Znate ono: srce kaže da, a glava kaže ne?

Ili, zamislite da se u svim horoskopima nazire veliki potencijal da sretnete ozbiljnu, zrelu i osobu spremnu na dugu i stabilnu vezu, a da vam je, npr. Venera u tercijarnim progresijama u Blizancima, vladar 7. kuće Mars u Biku, a znak Vage u 12. kući. Možda će pored vas i proći osoba s kojom biste mogli da ostvarite savršenu bajku, možda ćete sa njom imati i savršeni uporedni i kompozitni horoskop, ali vi tu osobu gotovo da nećete ni primetiti, pošto ćete uzdisati za nekim potpuno drugačijim i dalekim. Ustvari, vrlo bliskim, ali nekorisnim. I vama i vašoj okolini. Još ako u tercijarnim progresijama imate, npr. Mesec u kvadratu sa Saturnom, bolje je da ovom prvom makar pružite šansu, ako ništa drugo.

Ili, zamislite da ste ušli u vezu sa nekim. I da vaša veza traje već godinu dana, što je sasvim dovoljan period da se stvari u vašim tercijarnim progresijama bitnije izmene. Da li ćete reći partneru da ste se, na neki način, promenili i ostati sa njim ili ćete pokušati da pronadjete zajedničko rešenje, tako da ono bude dobro i po vas, i po vašeg partnera, i po vašu vezu?

Iz svega ovoga proizilazi da je čovek vrlo kompleksno biće i da je potrebno uložiti mnogo više truda u razumevanje nečijih reči i postupaka, nego što nam na prvi pogled izgleda. Ponekad treba biti i strpljiv dok stvari ne dodju na svoje mesto, no ponekad treba i prelomti da bi vi i ovaj svet normalno funkcionisali. Šta ćete uraditi zavisi od vaše mudrosti i od vašeg srca.

Osim toga, ovo nam govori koliko je astrologija slojevita, sistematska i ozbiljna nauka, koja nam izuzetno može pomoći da na jedan širi i dublji način upoznamo i sebe i one oko sebe.