Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Sulejman Veličanstveni

Novembar je vreme Škorpija, a i čini mi se da nema osobe koja ne prati tursku seriju o Sulejmanu Veličanstvenom. Pa hajde da njegov karakter sagledamo i kroz prizmu astrologije.

Sulejman Veličanstveni bio je jedan od najvećih osvajača u istoriji, ali i jedan od najvećih revolucionara ikada. Mnogi ga obožavaju, mnogi mrze, ali niko nije ravnodušan na pomen njegovog imena. Da li je činio pravu stvar ili ne, teško je utvrditi iz ove perspektive, ali moglo bi se pretpostaviti da bi ovaj čovek, da je rodjen u 21. veku, bio jedan od najvećih diplomata i vladara, čiji se tipski predstavnik kao uzor nameće mašti mnogih naroda, književnika, sociologa, politikologa, pa i samih političara.

Sulejman Veličanstveni bio je gotovo neuništiv osvajač. Vladao je trima carstvima, koja su se protezala duž tri kontinenta, ali jednom ženom nije mogao. Svoju zakonitu suprugu, sultaniju Hurem, koja je prvobitno bila robinja u njegovom haremu, obožavao je i oženio, rušeći time dugogodišnju tradiciju postojanja harema u Turskoj. Ovaj čovek je bio i strastveni ljubitelj duhovnosti i knjige i za svog života podigao je mnoge škole, crkve, bolnice, reformisao je mnoge zakone, mnogim gradjanima u svom carstvu olakšao je život, umanjivanjem poreza i ublažavanjem kazni za neispunjavanje obaveza, a pisao je i poeziju. Umro je u dubokoj starosti, prirodnom smrću.

Da bi neko mogao biti takav, morao bi da ima i takav natalni horoskop. A njegov jasno i nedvosmileno ukazuje na sudbinu koja ga je zadesila. Tačan sat rodjenja nije nam poznat, ali pretpostavićemo da mu je ascedent Strelac, koji simboliše pravo, religiju, obrazovanje i daleka putovanja, a time bi se i vladar njegovog ascedenta, Jupiter, smestio blizu njegovog MC-a, što imaju mnogi kraljevi i vladari.

Ali, bazirajmo se na njegove aspekte i položaj planeta po znacima. Kao što se vidi, njegovo Sunce je u Škorpionu, u konjukciji sa Plutonom i Mesecom u istom znaku. Sunce sa Plutonom u konjukciji i još u znaku Škorpije ukazuje na izuzetno moćnog i prodornog čoveka. Ovaj aspekt bi se mogao uporediti sa divljom, dubokom i brzom rekom, i to na mestu svog najbržeg toka, gde ruši sve pred sobom!
Ostali aspekti Sulejmanovog Sunca deluju gotovo fantastično. Sekstil sa Neptunom u Jarcu daje izuzetne osobine. Ljudi sa ovim aspektom su, najčešće, vizionari neobičnih stavova, bogate mašte i univerzalnih ideja. To su umetnici, filantropi, mistici i okultisti. Neptun u dobrom aspektu sa Suncem daje i uspeh sa finansijama i to kroz poslove u kojima se traže maštovitost i vizionarstvo, a može dati i dar za psihologiju. A budući da je u Jarcu, pored obilja kreativnih ideja, daje i praktičnost, te jak osećaj za rad i red. Sekstil sa Marsom u Devici daje hrabru i borbenu prirodu. Ovo je aspekt pobednika i čuva život osobi. Ukazuje na jak karakter, ogromne silovitosti. Osobe sa Suncem u sekstilu sa Marsom su direktne, borbene i uporne. Trigon Sunca i Saturna daje ozbiljnost, zrelost, mudrost, prihvatanje odgovornosti, moralnost, realističnost, ali i strpljivost i težak rad, kroz koje se postiže ogroman uspeh. Suvišno je bilo šta dodati.

Kao što je poznato, Venera i Mesec u muškom horoskopu predstavljaju njegov ženski ili nesvesni, neosvešćeni deo, tako da ove dve planete, kada se nadju u horoskopu muškarca, najpre predstavljaju arhetip žene koje taj muškarac privlači. U horoskopu Sujelmana Veličanstvenog Venera je u svom sedištu, u Vagi, znaku braka, i u konjukciji je sa Jupiterom, te u trigonu sa Uranom. Venera konjukcija Jupiter je aspekt princeze. Ako ne po tituli, onda po ponašanju, obrazovanju, poreklu, moralnosti i idealima. Dakle, jasno se vidi da je, iako možda nije bio svestan toga, ovaj vladar i sam morao biti princ, da bi privukao princezu. Medjutim, kada ta žena postane i njegova supruga, te majka njegove brojne dece (Mesec u Škorpiji), za njega će početi problemi - izmedju njegovog Sunca i Meseca preprečio se Pluton - ali budući da se radi o konjukciji ovih planeta i da one primaju dobre aspekte od ostalih planeta, oni će sve to zajedno uspešno prevazići. Pluton izmedju Sunca i Meseca može da ukaze i na dubinu odnosa izmedju muža i žene, koja spaja do smrti.

Dakle, njegova supruga, Hurem ili Rokselana (poreklom Ruskinja Aleksandra), morala je biti i supruga i ljubavnica, žena neobičnog, revolucionarnog duha (Venera trigon Uran) i žena izuzetne harizme i snage (Mesec u Škorpiji konjukcija Pluton, sekstil Mars, sekstil Neptun i trigon Saturn), koja je svu svoju ljubav poklonila svom kralju i svom slugi, Sulejmanu Veličanstvenom.