Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Boginja Venera (Afrodita)

U starogrčkoj mitologiji Afrodita (Venera) izgledala je, otprilike, kao na donjoj slici. Bila je prelepa (pre svega iznutra), imala je dugu, lepršavu kosu (simbol ženstvenosti), belu haljinu (simbol dobrote) i zlatan pojas oko struka. Venera simbolizuje nežne, taktične, iskrene, ali samosvesne i dostojanstvene žene, svesne svoje dobrote i lepote. Može se reći da je Venera totalna suprotnost današnjoj emancipovanoj i gotovo samodovoljnoj ženi. Ukoliko imate Veneru u Vagi, Biku ili Veneru u dobrim aspektima, može se reći da ste bliski arhetipu prave žene. Ukoliko to nije slučaj, nikada nije kasno da se ugledate na nju, bez obzira koliko, u današnje vreme, to delovalo smešno ili glupo.