Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Konfiguracija Veliki krst

Konfiguracija Veliki krst u horoskopu doprinosi ogromnim unutrašnjim patnjama i borbama. Ipak, ako se njegova energija ne upotrebi kontrolisano i kreativno, bez obzira da li je usmerena ka spolja ili ka iznutra, može proizvesti katastrofe svetskih razmera. Pogotovo ako uključuje malefičnije planete. Ključ rešenja ove konfiguracije su planete koje su sa onima u velikom krstu u dobrom aspektu, a ako ih nema, onda je to najsnažnije postavljena planeta krsta po znaku (ona koja je u sedištu ili u egzaltaciji). I molitva.