Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Kad ljubav izda (ili kako koja Venera ostavlja)

Tranzitni Saturn je uveliko u sazveždju Škorpije, no ipak, hajde da bacimo letimičan pogled na ono što nam je poručivao tokom svog boravka u znaku Vage. Tolerancija, poštovanje, ljubav i mir. To su bili osnovni postulati na kojima je želeo da utemelji medjuljudske odnose, a ako je u tome uspeo, možemo biti samo srećni, jer će nas oni pratiti kroz dalji zivot, kao što to čini i slika neba, zapisana u našoj natalnoj karti u trenutku našeg rodjenja.

Njegov vladar, suvladar i dispozitor, Venera, trenutno je u Raku, odakle je preuzela vladarstvo nad Saturnom i Mesecom, koji, svi zajedno, poručuju da bez reda, odgovornosti, osećajnosti i maštovitosti nijedan odnos nije moguć. Venera obrazuje opoziciju sa Plutonom i kvadrat sa Marsom. Lepota i ljubav ili novi počeci? Preispitajte se, molim vas, još jednom. Ako se ipak odlučite za ovo drugo, neka kraj vaše ljubavi bude što promišljeniji, jer Pluton i Mars često umeju da budu emocionalno nezreli. Čemu skandali i svadje, kada se odnos može prekinuti i na lep način? Bar Venera to zna.

I lišće požuti najdraže moje,

sve na ovom svetu odredjeno traje.

Ali neko odozgo sve uravnoteži:

da se primi - koliko se daje.

Venera... Planeta bez koje mi ne bismo bili mi, a bez nas, ne bi bilo ničega. I Saturn, bez kojeg ni jedna ljubav ne bi bila prava, jer ne bi ni počela, da bi mogla trajati, niti bi se mogla završiti. Planeta bez koje Venera, praktično, ne bi ni postojala, jer, sve bi bilo Neptun, a sve što je Božansko, ovde na zemlji ne bi postojalo.

Venera i Saturn su u proteklom periodu uspešno saradjivali na planu odnosa (a to čine i dalje) i podsećali su nas da je ljubav oduvek i samo najbolje moguće rešenje, koje mnogo toga može ublažiti ili, čak, ispraviti. Medjutim, ako ste dali sve od sebe i ipak nije išlo, znači da je tako, negde, i moralo biti. Jer, svaki odnos u koji stupamo ili je naša kazna ili je naša lekcija ili je, pak, nagoveštaj mnogo svetlije budućnosti.

Reakcija na završetak jedne veze umnogome zavisi od položaja Venere u znaku i kući, iako će nam tek pogled na kompletnu natalnu kartu dati jasnije uvide.

Pa, hajde da vidimo kako koja Venera doživljava ljubavne rasplete.
Venera u Ovnu ili u 1. kući. Kada ostavlja, ostavlja brzo i naglo. Ostavlja kada se zasiti, tj. kada strast počne da splašnjava, a ako je ona ta koja je povredjena, očekujte da vam u lice istrese sve što ima i da zalupi vratima za sobom. Kada Venera u Ovnu prestane da voli, ona ispoljava sve negativne osobine Marsa: bes, sirovost i ratobornost. Medjutim, ova raspoloženja ne traju dugo. Ona nije od onih žena koje će dugo patiti nakon razlaza. Isuviše voli život, da bi imala vremena za tako nešto. Samo će ustati, otresti prašinu sa kolena i ubrzo ćete je videti kako ponosno i sa osmehom šeta novog partnera, držeći ga čvrsto za ruku i hrabro braneći svoju novu ljubav.

Venera u Biku ili u 2. kući. Ostavlja dugo i nerado. Ovo je Venera koja voli sigurnost i biće joj teško da se odrekne seksa i udobnog života, jer će joj trebati dosta vremena da se navikne na nekog novog. Ne voli promene i avanture i, mada žudi za svim onim finim stvarima koje zadovoljavaju njene instinktivne potrebe, teško da ćete je odmah videti kako se ljubi sa nekim drugim. Patiće tiho i povučeno, sve dok se potpuno ne oporavi, a onda će lagano krenuti u potragu za novom vezom.

Venera u Blizancima ili u 3. kući. Ova Venera i kada ostavlja, odaje utisak da se samo igra, a često ni ona sama ne zna da li je to samo igra ili zaista prekid. U većini slučajeva, raskid sa ovom Venerom i jeste samo igra, jer, nikad se ne zna šta nam donosi sutrašnji dan. Ma, naredni sat! Možda će vam se već sutra vratiti u zagrljaj, neočekivano, poput vetra. Kada ostavlja, ova Venera će vam uz blagi osmeh izneti niz opravdanih razloga zbog kojih to čini, ali će vam to delovati toliko slatko i neodoljivo, da ćete je, čak, pustiti da ode, verujući da je to samo jedan od njenih trikova! Nećete biti u stanju ni da se naljutite na nju i nikada nećete moći da pomislite da je ona, možda, kriva za to što vam je veza doživela krah.

Venera u Raku ili u 4. kući. Ostavlja poput majke koja ispraćajući svoju decu u novi život i dalje brine o njima. Često će tu biti prisutno more suza, nervoze ili emotivne manipulacije, samo da bi vas zadržala kraj sebe. Odlazeći, pogledaće vas plačnim pogledom, evocirajući sve one divne uspomene na stvari koje ste zajedno doživeli. Počev od maštanja o velikoj porodici, preko toplih zagrljaja uz prelistavanje porodičnih albuma, dok je iz kuhinje dopirao miris ukusne večere, pa sve do džempera koji vam je pre nedelju dana naštrikala. Na kraju će vam dati nekoliko saveta kako biste i bez nje mogli opstati u životu i završiti sa: "Čuvaj se", a vrlo je moguće da će vas i nakon razlaza zvati da vas pita kako ste.

Venera u Lavu ili u 5. kući. Ostavlja dramatično i ponosno. Čak i da pati, vi to na ovoj Veneri nećete videti. Njen raskid ličiće na dramsku predstavu, a na kraju će vam tiho, ali odlučno reći: "Samo me pusti na miru i idi kuda si pošao. I ne uznemiravaj me više." Potom će, ponosno koračajući u svojoj zlatnoj toaleti, doći do vrata, otvoriti ih i - ispratiti vas pogledom. Drugog izbora ni nećete imati. Zapravo, imaćete dva - da odete ili da ostanete. Ako, ipak, odete, Venera u Lavu će vec sutradan okupiti armiju svojih ljudi i reći će im da je vaša priča završena, te da mogu da završe sa svojim ulogama. Dodaće i da je sve bila njena odluka, jer, ko bi se mogao usuditi da ostavi jednu Lavicu, pogotovo što je dala sve od sebe??? Zatim će naručiti piće za sve, a već sledećeg dana će pretresti pola grada, kako bi pronašla novog obožavaoca. Ako, pak, odlučite da ostanete, obožavajte je do ludila!

Venera u Devici ili u 6. kući. Pa vi i niste bili toliko savršeni da biste mogli ostati sa jednom Devicom. Nakon iscrpnih analiza, to je jasno kao dan. Premda još uvek nije utvrdila razloge zbog kojih je veza prestala da postoji, jer, dala je sve od sebe da vas nauči pameti, disciplini i zdravom životu, ali šta je - tu je. Očitace vam lekciju, pokloniti knjigu saveta kako da poboljšate svoj svakodnevni život i, uz blagi stisak ruke, reći će vam: "Dovidjenja". Zatim će vezati pertle na svojim patikama i lagano otići u pravcu radnih obaveza. Potom će se baciti na dijetu ili trening, danima ispisujući razloge zbog kojih je bolje što se sve to tako završilo.

Venera u Vagi ili u 7. kući. Zar je moguće da je kraj??? Zar ljubav nije obostrani trud, zasnovan pre svega na zdravoj komunikaciji i iskrenosti, toleranciji i poštenju? Kako je moguće da se ovo dogodilo? Ovo su pitanja koja će vam Venera u Vagi sigurno postaviti, dok, prelepa i blago suzdržana, sedi ispred vas u divnoj beloj haljini. I, uprkos tome što niste bili ravnopravni, jos jednom će učiniti sve da do razlaza ne dodje. I neće biti nekulturna i nevaspitana. Ovo od Venere u Vagi nemojte očekivati. Naprotiv. Možda ćete u jednom momentu pomisliti da nema srca, ali to nije tačno. Ona, jednostavno, smatra da nema prave ljubavi bez obostranog učesca. Za nju je veza proizvod čiste ljubavi, a ne obrnuto, i tu se njena patnja završava. Što ni ne čudi ako znamo da njome upravljaju interpersonalna Venera, koja daje, ali i traži, i to u odnosu 50:50, kao i Saturn, planeta odgovornosti, discipline i rada. Osim toga, onaj vaš slatki prijatelj je gleda baš onako kako ona voli. Možda je ipak on taj?!

Venera u Škorpiji ili u 8. kući. Ostavlja bez pitanja. Ona nema šta da kaže, jer dala je bukvalno sve od sebe, pa čak i svoj život za vas. I dugo će patiti nakon raskida. Možda se nikada više nece tako zaljubiti. Za nju je ljubav nešto što nema definiciju, nešto što se jednostavno dogadja i osvaja, poput reke koja se probija kroz neprohodnu unutrašnjost planine, kako bi došla do mora. Ova Venera jednostavno voli i daje SVE za ljubav. Nemojte je pitati zašto vas voli, pa čak i ako znate da to ničim niste zaslužili. Neće umeti da vam kaže. A bila je spremna i na kraj sveta da ode zbog vas! Ipak, nećete je videti da plače. A plakaće, jako i dugo. Pitaćete se kako joj to uspeva i shvatićete da nikada do kraja niste uspeli da shvatite i upoznate ovu ženu, ali ćete otici. Otići... ni ne shvatajući u postpunosti zašto, ali ni zašto ne. Potom ćete shvatiti da više niste isti i da je volite najviše na svetu. Ali, biće kasno...

Venera u Strelcu ili u 9. kući. Ona je princeza u večitoj potrazi za boljim, većim, višim, duhovnijim, a često ima sreće da to i pronadje. U osnovi, ona je dete. Ali ne nezrelo, sebično dete. Ona je dete, iskreno i čisto, kao suza. Ili Ljubav. Dete željno znanja i daljina. Istraživanja neistraženog. Neke univerzalne formule koja će ujediniti sve ljude i približiti ih Bogu. Za nju je svaka veza samo nova lekcija koja pruža odgovore na pitanja o smislu života. Sve što je isprobala, morala je, jer sve je učenje i samo učenje. A ipak je ostala čista i moralna, pravična i dobra. Ostavlja uz osmeh, jer već je sutra očekuju novi izazovi. Razmišljala je čak i o grupnom seksu, samo još ne zna kako to da izvede, a da niko ne bude povredjen. Pomislićete da nije normalna, a opet nećete imati srca da se naljutite na nju. Čak i da ste je duboko povredili, oprostiće vam. Jer, ko zna... možda ćete se ponovo jednom sresti i putovati zajedno, istražujući neistražene predele. Možda će razlog raskida biti i to što mora da ode u inostranstvo da bi završila doktorske studije, a tamo će već pronaći i novu ljubav. Ništa zato. Ko zna... Ah, niko ništa ne zna. Sve to ima neku svoju tajnu poruku i smisao. I sve je krug. Sve je deo spirale, što vodi ka gore...

Venera u Jarcu ili u 10. kući. Ostaviće vas hladno i bez suza. Ne očekujte da vidite ovu ženu da plače. Čak i da je izvredjate, izgazite, isprebijate, ona ni suzu pustiti neće. Zašto vas je ostavila? Prosto je. Niste dostigli svoj vrhunac. Niste bili kadri da žrtvujete prolazne za neprolazne slave. Niste dali ni najbolje od sebe. Niste bili tu kada je bila bolesna da joj pružite čašu vode i da je zagrlite, niti je imala s kim da se ljubi i izadje u grad. A to sama nipošto ne može. Samo ste joj pričali bajke o ljubavi, gubeći iz vida da ona u bajke ne veruje, odnosno, da ne veruje ni u šta što ne može da se "opipa", bila to reč ili delo (koji kod ove Venere najčešće idu u paketu). I da... sputavali ste njenu ambiciju. I karijeru. A to je poslednje što vam je bilo potrebno. Jer ona nije ovde samo zbog sebe. Ona ima mnogo više i dugoročnije ciljeve, i to baš ovde, na zemlji. A vi to niste razumeli. Niste razumeli da je ona posebna, niste se čak udostojili ni da joj zahvalite što postoji! I zato, nemojte se ni pitati zašto je došao kraj. Jednostavno je kraj.

Venera u Vodoliji ili u 11. kući. Kraj je tek početak i sa njom, ustvari, kraja ni nema. Kako da bude kraja, kada ste vi, pre svega, dobri prijatelji koji razumete jedno drugo i ostavljate jedno drugom dovoljno potrebne slobode za sve. Ipak, sve da do kraja i dodje, pružiće vam ruku prijateljstva, namigujući vam. Jer, ona je, pre svega, čovek, pa tek onda žena i nema razloga da vas mrzi. A možda ćete se ponovo sresti na istom putu, kada vas ostali prijatelji iznevere. Zatim će preleteti preko liste svojih prijatelja na Fejsbuku, izaći sa nekim od njih na piće i uleteti u novu avanturu, sanjajući, potajno, o onom pravom. Možda će to učiniti sa čak nekoliko prijatelja, jer čemu pravila? Šta je to? Njeni zakoni su samo njeni, a ko zna... Možda će već sutra isti zavladati i u njenom okruzenju. Najzad, ona je potpuno slobodna i ne povredjuje ničija osećanja - ona jednostavno uživa u životu punim plućima, pre svega kroz druženje i flert, a onda i kroz po neki seks. Čak i da napravi prestup, učiniće sve da izgladi situaciju, samo da biste ostali prijatelji i - ljudi.

Venera u Ribama ili u 12. kući. Za nju je ljubav iluzija. Savršena iluzija. Za nju ljubav nije nešto što je opipljivo, već nešto što je duhovno. Za nju je ljubav čeznja za savršenim partnerom. I za nju je ljubav bol. Jer, na zemlji je toliko nesavršenosti! Koliko se samo puta u životu razočarala, tražeći boga u ljudima, a otkrivajući samo životinju. Ipak, oprostiće vam. Sve će vam oprostiti, sanjajući, u tajnosti, o muškarcu koga je juče videla kako svira violinu na ulici i tako zaradjuje za život. Možda je baš on taj savršeni. Možda će se čak upustiti i u vezu sa njim kako bi to otkrila. Njena duša je okean, a okean je dovoljno velik da svako, i najmanji, i najveći, mogu da stanu u njega. Ako vas ipak ostavi, neće biti ni ljuta, ni gruba, jer će vam oprostiti sve, a posle nekog vremena, ući će u novu bajku, tiho i bojažljivo, već unapred sluteći njenu propast...