Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Retrogradni Jupiter u Blizancima

Jupiter lagano usporava, ubacuje u rikverc i vozi retrogradno. Tako će biti sve do 30. januara, 2013. kada će svoju vožnju nastaviti direktno kroz sazvezdje Blizanaca. U narednim mesecima bićete introspektivniji nego inače, razmisljajući o istini, odnosno, o dubljem smislu života i njegovoj svrsi. Privučeni religiji, filozofiji, ezoteriji, ali i ostalim žanrovima, dobićete nove odgovore na stara ili nova pitanja, kojima ćete upotpuniti mozaik sporne situacije. Biće razmatrana i pitanja kuće kojom Jupiter tranzitira.
U ovom periodu ne bi bilo pametno preduzimati nagle i nepromišljene akcije kad su u pitanju komunikacija, putovanja ili finansije, jer mogu biti kontraproduktivne, što se posebno odnosi na Blizance, Strelčeve, Device, Ribe, Škorpije i Jarčeve. Istina, Jupiter je poprilično benigna planeta, pa daruje i kad je retrogradan, no ipak, budite oprezniji nego inače.