Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Zašto uglavnom volimo ono što nemamo, a ne volimo ono što imamo?

Svojevremeno mi je jedna koleginica rekla: "Nije me voleo. Zato sam ja njega. Tako to ide... Da je on voleo mene, onda bih ja bežala od njega."

Zašto se ovo dešava? Kada upoznamo osobu koja je neharmonična ili se tako ponaša, unoseći disbalans u odnos, naša Venera, Saturn i planete u Vagi će učiniti sve da ih harmonizuju. Ako to, medjutim, uspeju, naši kvadrati i opozicije će težiti da naruše tu harmoniju. Jer, Vaga i njeni ruleri žele da harmonizuju sve što dotaknu, ali, budući da mi nismo savršena bića, ova harmonija će uvek podlegati našim unutrašnjim, psihološkim porivima koji teže da tu harmoniju naruše.
Samo natalno harmonične ili, pak, iskusne i mudre osobe umeće da cene ono što dobiju, odnosno uživaće u onome što ljubav, sama po sebi, i jeste - mir, razumevanje, sloga.

Neptun, kao i jaki erotski spojevi za trenutak mogu da nam pomrse konce, ali što kaže naša narodna poslovica: "Istina pre ili kasnije ispliva na površinu".

Čuvajte ljubav u sebi i oko sebe. Čuvajte mir koji imate. Nekad je jedna svadjica razlog budućem rastanku. A ako smatrate da vaša ljubav nije ono što vas ispunjava, razidjite se bez svadje. Onako, lavovski. Eto, sačekajte da Venera ušeta u znak Lava, pa to tako tada i učinite. A delovanje Saturna u Vagi ste već imali priliku da osetite, pa iskoristite svoja saznanja. Možda je krajnje vreme da položite i ovaj ispit.