Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Evolutivna astrologija

"Mnogi pogresno interpretiraju i shvataju religiju koja deli ljude na delove, umesto da ga posmatra kao celinu. a cilj religije je transformacija, koja kao krajnji rezultat ima izmenjeno stanje svesti, tj. samospoznaju koja služi sebi i celini, tj. koja je progresivna, konstruktivna i praktična. Satori, fana, jedinstvo s Bogom, karmička svesnost, jedinstvo sa sobom, samadhi, iluminacija, prosvetljenje, iskustvo svetla ili jungov proces individualizacije... bez obzira na naziv, reč je o poniranju u unutrašnji svemir i potraga za INTEGRATIVNOM silom. U proteklom milenijumu, traganje je uglavnom vršeno u religijskom kontekstu, ali na nepravilan način. Danas se transformativna iskustva traže na manje ortodoksne načine. Pored meditacija, čije je upražnjavanje postalo uobičajeno i van religijskih okvira, imamo mantre, tajne reči ili fraze, mandale, sangejzing i druge načine emocionalne pripreme za buduća iskustva. Pevanje se efikasno koristi u nekim grupama - primećeno je da monotoni zvuk uz odredjeni ritam dejstvuje na mozak, kreirajući nove uzore.

Cilj je popeti se na krajnji nivo postojanja, da bismo se, na kraju, oslobodjeni, mogli slobodno kretati duž predjenih nivoa i da bismo postali gospodari svog života.
Postoji nekoliko podela nivoa. Prva je na:

1. Biološki nivo - gde osoba operiše vodjena bazičnim biološkim porivima
2. Sociokulturni nivo - gde osoba operiše gotovo u potpunosti podredjena kolektivnim i masovnim okvirima. Glavna individualna motivacija je psihološka sigurnost.
3. Individualni nivo - Ovde je osoba razvila um i volju, nezavisno od kulturne sredine u kojoj živi, medjutim, ja je na tom nivou najčešće motivisano ponosom i sujetom zbog sopstvene jedinstvenosti.
4. Transindividualni nivo - Ovde je osoba prevazišla svoju sebičnu separativnost i sada živi za dobrobit svih.

Ovoj podeli korespondira podela na:

1. Nedovoljno razvijeni nivo
2. Stanje stada
3. Individualno stanje
4. Spiritualno stanje

Postoji i sedmostepena podela nivoa bića:

1. Nedovoljno razvijeno stanje - pripadaju mu oni sa biološkog nivoa i većina sa sociokulturnog nivoa.
2. Emocionalni nivo - Povezuje emocionalno nezrele osobe, koje još ne znaju da se nose sa životom, te im treba vodič u vidu gurua, organizacija, škola, kultova. To su pseudotragači, jer je njihovo traganje zapravo traganje za emocionalnom gratifikacijom i stabilnošću. Njima je potrebno da nauče kako da postanu pouzdaniji i da zaista čine ono što govore da će učiniti. Potrebno je, dakle, da nauče da misle.
3. Intelektualni nivo - Ovde spadaju osobe koje su razvile svoje intelektualne sposobnosti. To su doktori, terapeuti, naučnici, akademici, ali im nedostaje interes za ezoteriju. U osnovi su egzistencijalističkih pogleda i plaše se novih psiho-spiritualnih tehnika, strahujući od sopstvenog srca. Pribegavaju im tek onda kad ih bol duše natera da pogledaju u neistražena područja iznad površine logičkog uma.
4. Tragalački nivo, socijalni guru - Ova bića se pružaju ka pravoj ezoteričnoj potrazi. Emocionalno izbalansirani i relativno uspešni, pokušavaju da unesu metafizička razmatranja u svoje živote. Znak da osoba zastranjuje na ovom nivou je njena želja da ostavi trag u istoriji i ima kultnu grupu u kojoj će širiti svoju Reč.
5. Sledbenik, šegrt - Ove osobe imaju razvijen um celokupnosti, uspevajući da povežu nekoliko učenja u celinu i sa celinom, izdvajajući onaj koji smatraju najboljim. Bića ovog nivoa razvijaju moć odluke. Žive potpuno sa strašću, brigom i znanjem o svojoj odgovornosti da zaista biraju sopstvenu sudbinu. Shvataju da je čovek ništa drugo osim onog što napravi od sebe.
6. Pravi učitelji - Ovde spadaju oni koji su evoluirali do te mere da mogu da kanališu svoju visoko spiritualnu energiju kroz sebe. Imaju gotovo stalan pristup višim dimenzijama, što nije vidljivo onima s nižih dimenzija. Oni direktno dobijaju sva znanja koja su im potrebna, ali ono ne potiče od dedukcije ili informativne spekulacije, već je bolje i tačnije od toga. Često ih nazivaju misticima, jer poseduju ono što je nazvano realnošću ispunjena inteligencija. Uglavnom čuvaju svoju privatnost radi zaštite od nestabilnih establišmenata, ovisnika i mentalno ugroženih osoba, koje ugrožava ova vrsta aktivnosti.
7. Vrhovno oslobodjeno Biće - Blisko je univerzalnoj inteligenciji i može se ponašati onako kako sama odabere. Odbacila je sva učenja, jer je direktno povezana sa svojom svešću i dominira svojim energetskim poljima u vatri svog višeg bića."

Marina Talović, "Astrološke meditacije"