Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Osa 1 - 7

Ako 1. kuća i njen ruler Mars predstavljaju prvi dodir života i ulazak u svet samospoznaje, onda 7. kuća i Venera predstavljaju svest o tome da na ovom svetu nismo sami i da postoji jos puno ljudi sa kojima uspostavljamo različite relacije.
Zahvaljujući Veneri mi spoznajemo neophodnost ujedinjavanja sa suprotnošću, medjutim, bez Marsa, to ujedinjenje ne bi bilo moguće. Primer. Primetila sam devojku na Fejsu. Dopalo mi se njeno razmišljanje. Ali, da bih uspostavila komunikaciju sa njom, moram da joj pošaljem zahtev za prijateljstvo. Dakle, Mars predstavlja (pokretačku) energiju koja je, motivisana odredjenim impulsom, usmerena ka odredjenom cilju. Simbol Marsa to slikovito opisuje. Krug (duh) na kojem počiva strelica, usmerena ka gore. Ta inicijalna kapisla koja vodi Mars u željenom smeru, a u kontekstu medjuljudskih odnosa, dugujemo našim Venerama. Venera je planeta lepote, kulture, umetnosti, tolerancije i pravičnosti. To je i planeta seksualnosti, ali one pasivne seksualnosti, koja čezne, žudi, mašta, koja je nežna, pažljiva, slatkorečiva. Mars je akcija. Na dubljem nivou, to je Pluton, ali bez Marsa ne bismo mogli ostvariti ni Plutonove težnje. Kao planeta aktivne seksualnosti izraženija je kod muškaraca, ali u svakom od nas predstavlja poriv za realizovanim zamislima i osećanjima. Ova dva principa ne mogu funkcionisati jedan bez drugog i neophodno je ujediniti ih. Pored polarnih pojmova žensko i muško, predstavljaju i polaritete jin i jang, meko i tvrdo, tama i svetlost... Mars nam je svima neophodan, jer predstavlja životvornu energiju i hrabrost, bez koje ovaj život ne bi imao nikakvog smisla. Ovde neću upotrebiti pojmovni par dobro i zlo, jer oba principa mogu biti upotrebljena i konstruktivno, odnosno kreativno, i destruktivno. Mars sebično i rušilački, a Venera u svrhu emotivne manipulacije ili je, čak, možemo i žrtvovati, kao da ne postoji.

Dakle, 7. kuća predstavlja naše interpersonalne odnose. 8. kuća predstavlja naš dublji, interpersonalni posed. A 9. kuća predstavlja naš interpersonalni duhovni i intelektualni razvoj. 10. kuća predstavlja vrhunac našeg zivota, na svim nivoima svesti i postojanja, u odnosu na ljude oko nas, 11. kuća predstavlja naše transpersonalne odnose s drugim ljudima, odnosno nas kao članove širih društvenih zajednica na bazi razuma, a 12. kuća predstavlja naše transpersonalne odnose sa celim svetom, odnosno sa svim živim i neživim u kosmosu na bazi emocija. Da bismo došli do 12. kuće i Neptuna, prvo moramo naučiti da volimo naše bližnje. Sebe, porodicu, decu, partnera. Samo na taj način možemo razumeti suštinu života i našeg postojanja.