Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

7. kuća

7. kuća i aspekti opozicije direktno oslikavaju naše javne odnose - kako one sa seksualnim i bračnim partnerom, tako i one s poslovnim partnerima. Za razliku od 11. i 12. kuće, 7. kuća predstavlja naše interpersonalne odnose, odnosno one koji se tiču relacije ja - ti.

Sa ljudima s kojima stupamo u kontakt možemo da se sukobljavamo ili dopunjujemo, a samo od nas zavisi šta će se od ovo dvoje dogoditi. Istina, postoje odnosi koji su osudjeni na propast, ali i tada imamo mogućnost izbora - možemo izabrati da se sukobimo s oponentima, a možemo i da se povučemo iz nezdravog odnosa.
Pored vladara 7. kuće i planeta u njoj, na naše odnose utiče i prirodni vladar 7. kuće, Venera, koja, u svima nama (osim ako nije ozbiljno afliktovana) podstiče potrebu za ujedinjavanjem i spajanjem sa suprotnošću, na bazi seksualne, emotivne, mentalne i duhovne privlačnosti. Stoga je Venera planeta kulture, vaspitanja, diplomatije i svega onog što je lepo i kreativno u odnosima.

Drugi prirodni vladar 7. kuće je planeta Saturn, planeta karmičkog zakona uzroka i posledice, koja nam uvek vrati ono što smo drugima dali.

I zato je uvek potrebno voditi računa kako se odnosimo sa ljudima preko puta nas. Saturn će se uvek pobrinuti da požanjemo ono što smo posejali, što će, ujedno, uticati i na naše osećanje sveukupnog životnog postignuća, budući da Saturn vlada i vrhom našeg neba, odnosno 10. zodijačkom kućom. Da bismo postigli istinski duhovni i materijalni mundani vrhunac, moramo najpre naučiti da poštujemo zakone naše 7. kuće. Malicioznost, lažno moralizatorstvo, kao i izražena sujeta, te sve što želi da se stekne na brzinu i na prevaru, odrednice su koje su Saturnu apsolutno nepoznate.