Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Venera 0 Pluton u sinastriji

Konjukcije su jače čak i od kvadrata i opozicija, pogotovo ako su egzaktne, jer vrlo snažno vezuju dva planetarna principa, ali zato vrlo lako odvode i u (nezamislivu) propast. Svaka konjukcija, a posebno konjukcija Venere i Plutona. Sigurno ste pročitali da konjukcija Venere i Meseca u sinastriji proizvodi mnogo bliskosti i nežnosti. Ako znamo da je Pluton isto što i Mesec, samo mnogo dublji, onda spoj Plutona i Venere donosi neugasivu strast. Venera i Pluton u konjukciji znače jednu silu inercije koju je jako teško zauzdati, ali i usmeriti. Može se uporediti sa hodom po rubu provalije, i samo oni koji su jaki duhom uspeće da izbegnu survavanje u istu.

Pluton je planeta inter-odnosa. Njegova strast je toliko jaka, da uspeva, pozitivno ili negativno, da realizuje svaku vezu koja sadrži spoj ove planete sa Venerom. Konjukcija Venere i Neptuna daće još dublje ljubavi, ali takve ljubavi su, zapravo, samo iluzija - jer Neptun je nematerijalan i teško ga je razumeti sa ove naše, zemaljske tačke gledišta. Poželjno ga je imati dobro položenog u sinastriji, ali ukoliko nema prizemnijih spojeva, može se desiti da nas ova planeta perfidno uvuče u svoje morske mreže i uspava nas, čime može prourokovati da protraćimo ceo svoj život i da ne postignemo ništa konkretno i korisno za sebe i druge. Za razliku od transcedentnog Neptuna, Pluton, snažno i skoncentrisano, nagoni na postizanje ciljeva. Konjukcija Sunca i Meseca u sinastriji daće jedan divan duševni sklad dvoje ljudi; konjukcija Venere i Plutona u stanju je da zanegira čak i sinastrijski kvadrat Saturna i Marsa! Naravno, ako se koristi kako treba.

Drugim rečima, Pluton na Veneri ume da uplaši čak i Veneru u Škorpiji. To nije trigon ili sekstil, već konjukcija. (O kvadratima i opozicijama ovde nećemo govoriti, jer oni nisu ni tema ovog topika - samo ćemo reći da su izazovni aspekti Plutona ka Veneri (ali i ostalim planetama) već nešto sa čime se nije igrati!) Dakle, oprezno s konjukcijom! Ako i ostali faktori uporednog horoskopa "podržavaju" ovaj kontakt, veza je karmička, NEZAOBILAZNA i predodredjena na uspeh! Znate ono: "...i živeli su srećno do kraja života..." Sa konjukcijom Venere i Plutona ova rečenica prestaje biti neptunovska čežnja i postaje gola realnost.

Pominjali smo već da su Venera i Pluton na samo korak od ljubavi, a sa konjukcijom ove dve planete - ni tog koraka, de fakto, nema. Ali, drage moje Venere, pre nego što se, milom ili silom, prepustite tom demonu koji vas bode pogledom i mazi po ruci već pri prvom rukovanju (mada ni on sam ne zna kako, a ni ne interesuje ga), morate znati dve stvari.

Prvo. U ovoj vezi očekujte neograničene količine razmene emocija (putem seksa, ukoliko se radi o partnerskom odnosu, ili maženja, verbalnog izliva emocija, dvadesetčetvoročasovnog zajedništva, ukoliko se radi o nekoj drugoj vrsti relacije) i svaki put kada budete pomislili da postoji mogućnost da se ohladite, da sve to jednom prodje, iz nevidljivog i čarobnog izvora priticaće nove i sveže emocije, baš onakve kakve su bile još prvog dana vašeg susreta. Da li vas to može iskvariti? Mislite o tome.

Drugo. Kada vas jednom dotakne, vi ćete toliko zavoleti Plutona i on vas, da ćete poželeti da nikada, ali nikada, ne odete od njega. Kolika bol, spram tolike ljubavi, može nastati, u vama i u njemu, ako vas taj Pluton ikada fizički napusti ili vi njega? Mislite i o tome.

Ne, samo napred! Imate blagoslov Neba i autorke sajta. Ali budite oprezni. To ne znači napustiti sve (u ovom kontaktu to ni nećete moći), već samo da pokušate da pravilno kanališete ove dve energije. Na primer:

1. Ako osetite da ne možete da se kontrolišete pred naletom Plutonove (i sopstvene) strasti, a oko vas je more ljudi - plešite!

2. Ako primetite da ćete se posvadjati zbog gluposti - vodite ljubav!

3. Ako, medjutim, postoji nešto što vam se ne dopada kod njega - otvoreno i nežno mu to saopštite.

4. Ako shvatite da ste zbog njega zapostavili svoje prijatelje - povedite ga na zabavu sa njima!

5. Ako vas ostavi - ne brinite, vratiće vam se.

6. Ako osetite da vas njegova ljubav guši ili razara (pogotovo ako su ostali sinastrijski uticaji loši) - spustite loptu i udaljite se od njega. Ali pametno. Recite mu da biste želeli da se razdvojite neko vreme i da ćete se, ukoliko vam je "sudjeno", ponovo sresti. Potom se opustite i uživajte u životu.

Pokušajte, jednom rečju, da na najkreativniji način iskoristite ovu konjukciju i da, ako je ikako moguće, volite tog vašeg "fatalnog" Plutona bar za nijansu manje nego što je to sada slučaj. Jer, čovek je celina i ponekad i to manje može biti više. Nije zgoreg ponekad poslušati razum, jer voda i vatra su dobre sluge, ali zli gospodari. Kada strast postoji, ljubav joj je najpoželjniji saveznik. Ta strast će vas, istina, nagoniti da ugadjate partneru, da činite sve ono najlepše za njega, ali ljubav ne živi samo od seksa i lepih reči. To ne znači da treba da budete grubi jedno prema drugom ili da treba da raskinete, već samo da ne treba da zaboravite ni na ostale delove vaše ličnosti. Ako ih sve budete podredili Plutonu, on će ih progutati, a od života će vam napraviti Zemlju čuda. Jer, reku je nemoguće zaustaviti i teško ju je kontrolisati, ali ni brane se ne prave baš na bilo kojem mestu njenog toka.