Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Istraživanja - šta se priča o Veneri u Škorpiji po forumima?

"Svaki znak je posesivan. Mislim da ne postoji ni jedan koji to nije i koji se u dubini duše ne plaši za ono što voli i strepi, jer ne želi da ga izgubi. Ja sam doživela posesivnost i od Venere u Ribama, Raku kao i u Biku, podjednako, a i sama sam takva sa Venerom u Jarcu. Druga stvar. Venera u Škorpiji jeste profinjena, uprkos svim pričama, a to je zbog toga što ova Venera ima jako visoke standarde. Kakve veze ima što je Škorpija znak Marsa? Saturn je u sedištu u Jarcu, a Jarac je ženski znak. Osim toga, Mesec jeste u padu u Škorpiji, ali i u snažnom triplicictetu. Veneru u Škorpiji ne zadovoljava površnost i običnost, i to je više nego jasno, jer je neće privući nešto što ne dopire do njene suštine i dubine. U tom smislu, ne da će da bira, već će radije ostati sama, nego što će biti sa bilo kim! Venera u Škorpiji traži dubinu emocija, da bi se nekome predala. Škorpija je ženski znak, emotivan, vodeni. Ona nije obojena muškim bojama kao takva, a to je velika razlika između nje i Ovna - ona je prepuna osećanja, samo su ona preduboka, prejaka i, često za druge, previše intenzivna. Čak i Mars u Škorpiji nije toliko sirov kao onaj u Ovnu, jer je u ženskom znaku, pa ga boje jaka i intenzivna osećanja, i zbog toga je toliko privlačan i jak. A zašto ljudi zaziru od Venere u Škorpiji? Zato što oni u svojoj biti nisu toliko ozbiljno predati ljubavi, kao što su možda u prvi mah pomislili. A Venera u Škorpiji to očekuje, jer se i sama daje... Možda jer su poletni i sve gledaju mnogo veselije i površnije, kao kakvu zabavu, dok Venera u Škorpiji kada se daje, daje se do poslednje kapi krvi, ma koliko to delovalo mizerno i glupo. Kod nje nema igranja ljubavi. Zato od nje potajno zaziru, a opet, privlači ih njena energija kao magnet, taj spoj dubokih emocija i jake seksualnosti. Ni jedna žena nije u stanju toliko da privuče suprotni pol kao Škorpija. Ona čak ne mora ništa ni da radi, jer ona nije koketa. Dovoljno je samo njeno prisustvo, pa da svi osete kako zrači, a koliko se to sviđa drugima, to je već druga stvar."
"A koji to čovek ne bi voleo idealnu ženu ili žena idealnog muškarca? Položaj u znaku je samo ono što pokreće odredjenu planetu. Baš mi je glupo tumačenje ove Venere kad svi znamo da seks odredjuje vrstu ljubavi, a to što ovu Veneru pokreće libido, ne znači da ljubav ne postoji. Naprotiv! Ona i voli i želi. Ali, ne može da zamisli partnersku ljubav bez seksa. A koliko bi ljubav bez seksa trajala a da je još uvek ljubav zovemo? Neka mi se javi forumašica normalne hetroseksualne opredeljenosti i sa bilo kojom Venerom koja će dugo voleti, a da pri tom nema seks sa partnerom. Koliko ljubav još traje kada prodje seksualna privlačnost? Može li neko da se seti ljubavi, a da mu kroz glavu ne prodje neka strasna slika seksa? Venera u Škorpiji ne voli samo seks. Ona je strastvena u svemu. Ona voli i da sedi u nekoj prijatnoj letnjoj bašti, dodirujući se kolenima ispod stola, dok se ukusna klopa smenjuje na stolu, a voli i šetnju pored Save, kaficu u silikonskoj dolini, muziku... Pomisao na seks koji će doći čini da sve pre seksa bude lepo. Venera u Škorpiji se predaje Marsu i Plutonu, jer je to njena suštinska potreba - zadovoljavanje svoje suprotnosti, ali ona time ne gubu svoje značenje, jer ne zaboravite da je planeta važnija od znaka. Takodje, mnogi pri pomenu Škorpije pomisle na smrt, ali to je samo jedno od značenja ovog znaka! Trajna ljubav, podrška drugima, snaga, transformišući uticaj... Ni posesivnost nije reč koja ima mernu jedinicu, pa je svi upotrebljavaju kroz lični sistem vrednosti. Kontrolisana posesivnost može da prija, zbog osećaja da nekom pripadamo, što ne znači da nismo slobodni. Pa, zdrava ljubomora je čak i poželjna! Ja konkretno nisam imao sreće u ljubavi, ali ne zbog položaja Venere u Škorpiji, već zbog Venere koja je u konjukciji sa Saturnom, a to je druga priča i verujem da neko sa Venerom u Škorpiji u trigonu sa, recimo, Jupiterom u Raku može biti pravi srećnik, kada je u pitanju ljubav začinjena dobrim seksom."

"Evo ovako... Ja imam VEOMA JAKU Veneru u Škorpiji. Da bih bila s nekim u vezi, on MORA da me privuče seksualno. I MORA biti muškarac. Mlakonje ne mogu očima da vidim, a kamoli da budem s njima! (...) E onda, ako se zaljubim, počinjem da istražujem SVE o njemu: šta voli, šta ne voli, s kim se druži, kakve su mu drugarice, kakva mu je bivša (to obavezno), gde izlazi... bukvalno SVE me zanima! U vezi sam jako ljubomorna, ali ne pravim scene, već se jedem iznutra. Inače, meni su u Škorpiji Sunce, Venera, Merkur, Jupiter i Pluton - zlo i naopako! Imam i raznorazne opsesije, ali su bezopasne, bar za sad. E da... muškarci u meni vide neku, ne znam ni ja kakvu privlačnost. Svaki mi je to rekao, a ja stvarno ništa ne radim da bi ih privukla. I tačno je da ili volim ili ne volim, nema sredine."

"Ja imam Veneru u Škorpiji!!! Osobe s Venerom u Škorpiji imaju najjači eros od svih, magnetsku privlačnost. Seks im je jako bitan faktor života. Ili vole ili ne vole, a kad vole..., uh!!! Nijansi nema. Loši aspekti najčesce dovode do veneričnih bolesti. Venera u Škorpiji nije nimalo loša. Ja je imam i mogu da kažem da sam prilicno zadovoljan."

"Veneri je prirodno da traži Marsa. Svaka Venera mašta o sexu, htela to da prizna ili ne."

"Desilo se skoro, neko je, eto tako, u usputnom astro-razgovoru, smestio moju Veneru u Škorpiji u kanalizaciju. Opasna izjava, ja sve pamtim. Inače, moja Venera je vladar mog horoskopa (kao vladar ascedenta i vladar Sunca, i kao jedina neaspektovana - pa tako i najjača planeta). Ako se gleda po kućama, ona je u svom sedištu - u 2. kući. I u recepciji je sa Marsom u Biku, koji je u 8. kući... Ima li nečeg boljeg, goreg, jačeg, grdnijeg? Pa i ima, jer ta Venera je i u recepciji sa Plutonom u Vagi, koji je u 1. kući. I sad... Reći nekom ko je toliko vezan za Veneru u Škorpiji i ko je najbolje poznaje da mu je vladarka u kanalizaciji, osim što nema smisla, može da izazove i neke po život opasne situacije."

(sa foruma sajta www.slutilo.net i www.charobnjak.net)