Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

"Bog je gospodar i raja i pakla"

Ako iko voli krajnosti, onda je to Pluton. Niko bolje od njega ne poznaje razliku izmedju pozitivnog i negativnog. Svako ko je tipičniji Plutonac je ili dobar ili loš. Tako da, ako ne znate na koju ćete stranu, zavirite duboko u sebe i pronaći ćete odgovor. Začudo, biće pozitivniji nego što se očekivali, jer naše najdublje sopstvo dobro zna puteve koji su za nas dobri, pa čak i ako oni vode kroz spoznaju naših najsmrtnijih grehova. Jer njihovo osvešćivanje već je 50% rešenog problema.