Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton (ni)je sudbina

U svim bajkama dešavaju se sudbinske, životne ljubavi. A kad kažemo sudbina, ne možemo a da ne pomislimo na spore planete - Saturn, Uran, Neptun i Pluton. Od svih njih, Pluton je najveći krivac za postojanje velikih ljubavi, jer mnogi od nas ne osećaju ili ne razumeju njegove vibracije, pa se one manifestuju kao kakve prejake sile kojima se ne možemo odupreti. Npr, u jednoj sceni bajke "Lepotica i zver", Bel čita Zveri priču o Romeu i Juliji, koja je tipično plutonska. Čime je, najzad, Bel uspela da transformiše Zver? Ničim drugim, do Plutonom. Na koji način je sirena Arijel dobila noge? Snagom plutonske ljubavi prema Eriku. Kako je moguće da je princ probudio Snežanu iz mrtvog sna? Plutonskom ljubavlju prema njoj, a koja je upravo onaj protivotrov kojeg se zla kraljica plašila kada je pravila smrtonosni otrov za jabuku namenjenu Snežani. Zašto se u svim bajkama pominje da princezu iz smrti može probuditi poljubac princa, ali ne bilo kakav, već samo poljubac prave ljubavi? Jer, jedino prava, plutonska ljubav može biti jednako jaka kao i plutonska smrt. Zašto se, najzad, princ i princeza u svim bajkama zaljubljuju na prvi pogled? Zato što Pluton zna... On zna da "samo onda kad i mi tražimo, moći će neko i nas da sretne." Drugim rečima, sa Plutonom zaboravite na žmurke, ćoravu baku i skriveni predmet. On traži hrabrost i odvažnost, jer samo onaj ko reskira može da profitira. Oni koji su uplašeni, rezervisani, razigrani nikada neće moći da saznaju šta druga strana zapravo misli i oseća. Pluton hoće. I nema veze ako veza ne uspe. On ionako nije navikao na neptunovski pogled na svet. Ako ne uspe, on će otići i to nepovratno. Zašto da se vraća? Pa dao vam je dovoljno vremena i učinio je sve da vas uveri u svoju ljubav i odvrati vas od krivog puta! A vi ste ga povredili jako i neoprostivo.

Ali ako uspe, uspelo je zauvek.