Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Šta to beše - tamo dole?

Venera i/ili Mesec u Škorpiji traže dubinu i jaku, strastvenu osećajnost, bez obzira da li se nalaze u ženskom ili u muškom horoskopu. Oni žele da prodrete do njihovih najintimnijih nivoa, da ispunite njihove najdublje fantazije, i to, naravno, one produktivne, one koje vode ka progresu. Ne zaboravite da Pluton zahteva da mu platite dušom, ali za uzvrat ćete dobiti čarobna svojstva. Sve tipičnije Škorpije, bez izuzetka. Ne, Venera ili Mesec u Škorpiji ne žele da vas unište. To je samo test. Dajte im delić svoje duše i postaćete krlati zmaj ili nevesta istog takvog zmaja. Pritom ne mislim da treba da budete iskreni tako što ćete im pokazati sve vaše mane. One žele iskrenu ljubav, ne iskrenu mržnju. A Pluton jako dobro zna da napravi razliku izmedju to dvoje. Ako volite nekog s Venerom ili Mesecom u Škorpiji, a ponašate se monstruozno, ta Venera ili Mesec to neće shvatiti kao "manifest vaše ličnosti". Naprotiv. Ona će, jednostavno, znati (jer Pluton sve zna) da vi njoj, zapravo, još niste pokazali ono što zaista osećate. U svakom slučaju, uzeće vam dušu. A ako je zaista ne volite, ako zaista pripadate nekom drugom, neće vam to uzeti za zlo, pod USLOVOM da zaključi da imate dušu. Čak i da ne. Čak i da ste rodjeni Kazanova. Jednostavno će vas ostaviti, jer će shvatiti da to nije to. Ali, i u tom slučaju će vas transformisati. Posle iskustva sa Škorpijama i Plutonom, ni Kazanova više nije isti. Ali, bilo da je volite, a ne želite da joj priznate, bilo da je ne volite, jer volite nekog drugog, bilo da ne volite nikoga, do sami sebe, ni u snu ne pokušavajte da se igrate s njom ili da je povredjujete! Pluton je fer i njegova pravda je Božija, a zakoni surovi. Kada se sveti, to uvek radi jer ste vi njega povredili, a ne on vas.

Pluton će, dakle, u horoskopu svakog od nas delovati dubinski, bilo kroz ljubav, bilo kroz patnju. Kako god, posle iskustva s Plutonom, bićete jači, ispunjeniji, zreliji... ili vas neće biti! Živite Plutona na najbolji mogući način. Osvestite vaše strahove i komplekse i eliminišite ih, a potom osvestite i vaše najdublje, najskrivenije i najlepše potrebe i odživite ih. Pogedajte svoj odraz u ogledalu ili na površini jezera i videćete sebe baš onakve kakvi jeste. Kada to učinite, kada priznate sebi šta zaista osećate i želite, život će vam se iz korena promeniti! Nekada su za to potrebne godine, ali i u pustinji kaktusi katkad procvetaju...

Čovek u ogledalu

Kada dobijete ono što želite u borbi koja se život zove

i svet vas načini kraljem na jedan dan,

odite do ogledala i pogledajte se,

vidite šta taj čovek ima da kaže.

Nisu vaš otac, majka ili partner

oni koji daju završnu presudu.

Onaj čiji sud je najvažniji u vašem životu

je taj koji zuri u vas iz ogledala.

Neki ljudi vas mogu smatrati iskrenim prijateljem

i nazivati divnom osobom,

ali čovek u ogledalu može poručivati da ste obična propalica

ako ga ne možete pogledati pravo u oči.

On je taj koga treba da zadovoljite.

Nemojte mariti za mišljenje drugih

ako je čovek iz ogledala iskren do kraja.

I proći ćete svoj najopasniji i najteži test

ako vam čovek u ogledalu postane najbolji prijatelj.

Godinama možete varati čitav svet

i mogu vas tapšati po ramenu dok prolazite,

ali vaša konačna nagrada biće bol i suze

ako ste varali čoveka u ogledalu.

Dejl Vimbro