Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Transsaturni

Ne mešajte Uran, Neptun i Pluton sa bilo čime što ima veze sa zemljom. To su planete uzvišenog duha i duše. Osim toga, Uran i Neptun su transpersonalne planete. Dakle, univerzalna i slobodna partnerska ljubav je - iluzija. Ona je odraz aflikacija Venere. Zapamtite, zemaljsku ljubav simboliše jedino Venera, koja je najdirektniji kanal za uzemljivanje ostalih energija. Univerzalnu ljubav simboliše Neptun, kao viša vibracije Venere.