Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Muhamed Ali

"Muhamed Ali je dokaz da kvadrat Marsa i Plutona može donijeti ogromnu Moć, ali i da se ona ne mora sprovoditi nad drugima, već nad Samim Sobom. Kvadratima postižemo uspjeh vrijedan truda, što je Ali itekako dokazao. I nije ni čudo da je Najveći - upornost Jarca (znak), kraljevska veličina i držanje Lava (podznak), Sunce kvadrat Mars, Mars kvadrat Pluton. Snaga Duha i snaga Volje."

Astro Aisha