Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Škorpija u ljubavi

"Želim da se zahvalim mojoj prijateljici, ljubavnici i ženi Lori za istrajnu veru u moj rad, posebno u trenucima mog tihog očajanja i uzaludnosti. Želim da joj se zahvalim za duboko lično žrtvovanje koje mi je omogućilo da se bavim mojim radom."

Ovo su reči kojima kojima Džef Grin započinje podzemno putovanje u svojoj knjizi o Plutonu. I možda su muževi i žene mnogima samo tu, eto, tek tako, da ne bi bili sami, dok su im ljubavnici neki sasvim drugi znaci, ali Škorpijama - ne. Jednostavno je.Škorpija vlada poljem emocija, i to onih najdubljih. Ona intuitivno jako dobro zna da emocije nisu stvar koja se može kupiti i prodati na pijaci onda kada to trendovi nalažu. Ona jako dobro zna da su emocije nešto mnogo više, dublje, šire, veće i deblje od toga, i ne samo to - ona zna da su emocije... ma, čini mi se da bi mi čitav život bio potreban da opišem tu, naizgled, tako prostu imenicu poput ove. Škorpija zna da su i supružnici nekada bili ljubavnici i da jedan jednom uvek prestane da voli, a da to ovog drugog mora da zaboli! Jer, ako ne, onda tu nema ljubavi, onda je to laž, neka izopačena ljubav ili neko izopačeno prijateljstvo. Škorpija to ne želi. Ona želi muža, odnosno ženu, koji će joj istovremeno biti ljubavnici, i to - do kraja života! Ona ni može da vas pusti kada ste vi jedina svetlost u njenom životu! Pogotovo ako je u skladu sa vašim Suncem. Škorpija ili Pluton u sinastriji u pozitivnom aspektu sa Suncem partnera biće prvi koji će mu pomoći da oživi kada umre. Da ozdravi kada ga najviše boli. A ako se desi (a često joj se desi) da bude povredjena, Škorpija će nepovratno otići, jer kod nje ništa nije na pola i sve je crno na belo.

Naravno, svi mi imamo Plutona koji uvek daje završni pečat stvarima i koji uvek, iako to često ni ne znamo, prekida stvari onda kada one baš nikakvog smisla više nemaju.