Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton - "Za ljubav treba imat' dušu"

"Neki kamen, neki list, neka nepronadjena vrata; nekog kamena, nekog lista, nekih vrata, i svih zaboravljenih lica..." T. Vulf

Pluton je najmanja, ali najmoćnija planeta. Bez njega naš svemir ne bi imao nikakvog smisla. Čak se i bez Merkura može. Bez Plutona ne. Pluton predstavlja našu atomsku, bazičnu, najdublju pokretačku energiju, naš kundalini i našu pranu, toliko jaku da je u stanju da pokrene planine i da isuši mora. On to i čini. I to bez skrupula. Pluton uvek ide na sve ili ništa i ne možete mu se suprotstaviti. On je poput reke i čitav naš život ima, zapravo, za cilj da prodje kroz Plutonov ciklus i njegove transformativne lekcije. Kada prepoznamo njegovu energiju i zauzdamo je, te je usmerimo u pravcu koji je najbolji za nas i za druge, može se reći da smo ispunili svoju životnu svrhu.

"Na stupnju Škorpije postajemo svesni predstave o idealnom partneru unutar nas samih, dakle, konačno se rasvetljava prava slika naše Anime (kod muškaraca je to predstava idealne žene). Duboko emocionalno iskustvo, koje predstavlja ogledanje u osobi suprotnog pola, daje nam mogućnost da prodremo duboko u sopstvenu psihu, do onih najskrivenijih želja i potisnutih komplekasa, odnosno, ličnih nesvesnih sadržaja. Više ne reagujemo intelektualno na partnera (kao na stupnju Vage). Sada reagujemo emocionalno, te na površinu izbija sve što je u našem dubokom nesvesnom. (...) Škorpija je ekstremna - ili će otići u jednu krajnost ili u drugu. Na stupnju Škorpije suočeni smo sa izborom: da li da se prepustimo emocijama ili ne. Snažna emocionalnost može da postane opsesivnost i da se dalje usložnjava kroz ljubomoru, pa čak i agresiju. Ali, sa druge strane, postoji i viši vid Škorpije, tzv. Orao, koji može nesebično da se daje, da prodre kroz sve skriveno i mistično snagom osećanja, koja se krije u preobražavanju emocija u čista osećanja i saosećanja". (www.ljubavnasvetilista88.blogspot.com)

Pluton je smrt ili venčani prsten. Pluton su, zapravo, svi oni važni trenuci, koji imaju za cilj da u naš život unesu korenite promene. Rodjenje, svadba, porodjaj, smrt ili ma kakav drugi vid transformacije. Pluton je vrlo blizak Suncu. jer predstavlja id, naš unutrašnji ego, ego koji se nalazi na potpuno suprotnom kraju u odnosu na Sunce. Jedno bez drugog ne mogu. To je i logično ako znamo da Pluton predstavlja noć i to onu najcrnju, noć koja je na samoj granici sa svitanjem, noć kada se vodi ljubav (ali to nije bilo kakav seks, već onaj "bračni", onaj koji traje do samog jutra), noć kada se budi sveprožimajuća duhovnost, ili kada ste u dubokom snu ili mrtvi. A Sunce je ono što sledi posle noći. Sve što treba da učinite jeste da ujedinite vaš niži i vaš viši duh, odnosno da pomirite vaše psihičkie nivoe i sažmete ih u krug, ujedinite ih u celinu. Jer i dan i noć podjedanko su lepi. I oba principa su i u muškarcu i u ženi.

Nažalost, mnogi, pod uticajem pogrešnog ili, bolje reći, pogrešno percipiranog kulturno-religijskog nasledja, u noći vide sve što je negativno - smatraju da bez bola nema ljubavi, da bez patnje nema sreće i slično, ne shvatajući da su i jin i jang podjednako pozitivni, jer su kreativni. Istina, nekad je neophodno proći i kroz patnju, jer i noć ima svoju senku, ali i suze su lekovite. Zaronite u sebe i ne plašite se. Sve što se čini površno podleže prolaznosti i tendira da propadne.