Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Neptun u Ribama do 27. januara 2026. godine

Kažu da je za dobru i kvalitetnu kuću najvažniji temelj. Temelj je ono što je stalno i nepromenljivo, ono što je istinito i apsolutno, ono što ne može narušiti harmoniju i strukturu celine, bez obzira kako stvari površinski izgledale. Mesec je samo dva dana u odredjenom znaku i ma kakve aspekte danas da pravi, sutra će sve biti drugačije. Slično je i sa Merkurom, sa Venerom, pa i sa Marsom i Jupiterom, koji kroz znake žure polako. Medjutim, ono što će uistinu obeležiti našu stvarnost, ako stvari posmatramo dugoročnije, jesu tranziti sporih planeta.

Neptun je u februaru 2012. godine, posle 150 godina dugog putovanja, najzad ušao u znak svog sedišta, Ribe, i tu će ostati narednih 15-ak godina. Kako je Neptun više generacijska planeta, osim ako nije istaknut u radiksu, i kako se više tiče kolektivnog nesvesnog, rekla bih da će se njegov boravak u znaku svog domicila više ticati svetskih dešavanja, nego pojedinačnih sudbina. Neptun u Ribama će najveći uticaj imati na one koji u svojim horoskopima imaju istaknut Jupiter i Neptun, a priroda tog uticaja zavisiće od toga kako su ove dve planete postavljene u horoskopu. Ribe, Rakovi i Škorpije će takodje osećati upliv ovog tranzita, kao i Jarčevi i Bikovi, dok će Device, Strelčevi i Blizanci morati da se potrude da prevazidju sebe i steknu malo širi uvid u razumevanje onog što im Neptun, kao vladar znaka koji je sa pomenutim u napetom odnosu, poručuje.

A šta to Neptun donosi i poručuje?

Mnogo toga.
Recimo, otapanje Arktika. Oluje. Kiše. Poplave. Kolektivne zavere, prevare, trovanja, hipnoze. Pojavu lekova, koji su zapravo otrovi. Lažne lekare, travare, vidare, proroke. Prikrivene lopove. U masi. Na internetu. Na televiziji. Gubitak stvari. Potapanje prekookeanskih brodova. Zatrovan biljni i životinjski svet u morima i okeanima.

Medjutim, Neptun u Ribama će se manifestovati i u vidu masovne pojave istinski dobronamernih lekara, iscelitelja, travara, jogija. U vidu zatvora lopovima. Dalekih putovanja. U prekookeanske, zabačene i zaboravljene krajeve sveta ili u dubine našeg nesvesnog. Skrivenog blaga u vodi, moru, okeanu. A šta je to skroveno blago? Pre svega vera u Boga i sam Bog. Da, Neptun u Ribama je sam Bog koji se krije u dubinama našeg nesvesnog. U dubinama kolektivnog nesvesnog. Samo ukoliko budete verovali u njega, naredne decenije ćete biti spašeni. Ali, to nećete biti ako vaše namere i dela nisu čisti i časni. Do istinske vere i spasenja nekad se dolazi kroz patnju. Ukoliko ste grešili, krajnje je vreme da se pokajete i Bog će vas sigurno nagraditi.

Neptun u Ribama će još dugo praviti sekstil sa Plutonom iz Jarca, a neko vreme i trigon sa Saturnom iz Škorpije, pa možemo očekivati i pojavu tajnih policijskih ili vojnih kontraobaveštajnih službi u svim sferama našeg drustva, koji će se boriti za pravdu i mir medju ljudima. I ne samo to - oni će zaista uspeti u svojim namerama da to sprovedu. Osim toga, doći će do uskrsavanja starih, prastarih vrednosti i običaja, svesti da istinsko blago ne leži u novim, tehnološki naprednim vremenima i novostečenim vrednostima, već, upravo, u onim starim, zaboravljenim. U svemu što će se u narednom periodu preduzimati, najveću vrednost imaće čvrst kamen-temeljac svih akcija, bilo da se radi o prijateljstvima, partnerskim odnosima, pronalaženju posla itd. Takodje, i Pluton i Saturn ojačaće veru u svima nama, što će nas, umnogome, štititi od svih eventualnih loših uticaja, koje, možda, nećemo uspeti logički i razumno da uvidimo i objasnimo, ali ćemo ih intuitivno, svakako, osetiti.

Prema tome, jedna od, možda najvrednijih, poruka Neptuna u znaku Riba je: "Pronadjite skriveno blago u sebi, koje je, ništa drugo, do sama vera u dobro, u Boga, u spasenje - i bićete spašeni. Pokajte se za sve loše što ste učinili i očekujte najbolje! Budiite sigurni da vas niko neće moći zavesti i navesti na krivi put, dokle god živite sa verom u Boga i dokle god ste svesni te neobjašnjive, a tako moćne sile koja živi u dubinama vašeg bića..."