Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Era Vodolije i ljubav

U ovoj eri budi se ljubav prema čovečanstvu, prema ljudskom geniju, potreba za pospešivanjem medjuljudskih odnosa na bazi humanosti i pod parolom globalizacije. Za nekog je to samo parola, a za nekog istinsko ubedjenje. Shvatamo da nismo samo životinje i da nismo samo bogovi, već i ljudi. Oni koji misle. I to je dobro. Ipak, kako svemir ima svoj savršeni poredak i kako ga ne čini samo tamo neki humani i genijalni Uran, tek sada probudjen u nama (a kome je, prema mitologiji rodjeni sin, ozbiljni, kritizerski, umereni Saturn odsekao genitalije i bacio ga u more kojim vlada Neptun, viša oktava Venere, a iz tih genitalija je rodjena Venera, boginja ljubavi, harmonije, takta i lepote), ne smemo prevideti ni ostale delove nas. Ne smemo zaboraviti ljubav prema pojedincu, konkretnije, ljubav prema suprotnom polu, prema voljenoj osobi. Ne smemo dozvoliti da sloboda postane ropstvo. Ne smemo voleti ceo svet, zaboravljajući, pritom, nas same i nase najbliže. Ne smemo dozvoliti da postanemo misleći roboti koji će uništiti ljubav i koji prete da unište brakove. A posebno ne, ako su humanost i internacionalizam samo maska za egozam. Jer, čovek je personalno, interpersonalno i transpersonalno biće. Čovek je celina.
Ako već niste, jos danas krenite u potragu za vašim sentimentalnim i erotskim idealom, ali, kada ga nadjete - sačuvajte ga onim najlepšim u sebi. Jer, ljubav je osnovna čovekova potreba i ma koliko ume biti i tragicna, isto tako moze da zanegira i svu besmislenost postojanja. Šta bismo mi bez Venere, planete osećanja, i to onih usmerenih prema suprotnom polu, onih iz kojih nastaje život? Zaboravite na svoj rušilački Mars i potrudite se da čujete Venerina načela dobrote, mira, života bez borbe, sukoba i svadja. Neka vaš Mars udružen s Venerom postane hrabri ratnik, neka stvori s Venerom radost, život ili kreativni potencijal. Nemojte biti mazohisti, degenerici, nasilnici, očajnici. Poslušajte Veneru. Volite, no, nemojte ni u tome preterivati. Ne dozvolite sebi da postanete lenji i rasipni hedonisti, jer i to vodi ka degeneraciji. Poslušajte Veneru, jer što kaze doajen srpske astrologije, Goran Milekić: "Upravo Venera predstavlja ono dobro koje čini da ljudski život ne bude neizreciva patnja, u jednoj beskrajnoj noći... Ono što se zove ljudska sreća, isključivo zavisi od Venere, naravno, ne uzimajuci u obzir individualne sreće, koje su plod ispunjenja najrazličitijih želja i najneobičnijih potreba."