Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Uran u Ovnu do 6. marta 2019. godine

Ključne reči za Uran su sloboda, revolucija i promena. Uranski tipovi ne mogu biti dugo na jednom mestu. Karakteriše ih obilje genijalnih ideja koje ih nagone za promenom, te avanturistički i slobodarski duh. Socijabilni su i imaju dosta društvenih veza, ali se, u suštini, osećaju usamljeno, jer su ispred društva i vremena, te bliski odnosi nisu nešto što ih ispunjava. Život im je pun preokreta i to uglavnom na bolje, ukoliko je Uran dobro aspektovan.

Dakle, Uran donosi razvijenu inteligenciju, osećaj posebnosti, drugačiji stav i mišljenje, te promenu istih po pitanju raznih životnih oblasti ili sebe (u zavisnosti od toga koju kuću i planete dotiče). Sunce je u Vodoliji u izgonu, ali i ovde ono ima ego - uranski ego. Ovo se, pre svega, odnosi na tipične uranske tipove. Na spoljašnjem planu, a shodno pomenutom, Uran takodje donosi promene. Onima koji su sami, donosi partnere, zauzetima - iskušenja ili raskide. Onima koji su nezaposleni, donosi zaposlenje, zaposlenima - iskušenja ili otkaze. Nova prijateljstva se stvaraju, stara se otpuštaju.
U periodu boravka Urana u znaku Ovna, Uranove osobine biće pojačane impulsivnošću, hrabrošću, životnošću i optimističnošću znaka Ovna. Sve naše akcije biće brze i neočekivane, ali i motivisane prilivom svežih i neuobičajenih ideja u vezi sa humanošću i napretkom medjuljudskih odnosa na širem planu. Možda ćemo se samo jednog jutra probuditi i poželeti da postanemo aktivni član neke humanitarne organizacije ili ćemo uključiti televizor i čuti vest o reformi zakona o saobraćaju. Takodje, očekujte da će pitanja kuće u kojoj vam se Uran zatekao i planeta u njima (kao i onih koje aspektuje) biti aktualizovana. Tako, ako vam se Uran trenutno nalazi u 11. kući, očekujte zanimljiv period po pitanju prijateljstava. Ako vam tranzitira preko Marsa koji vam vlada 11. kućom, moguće je da ćete sa postojećim prijateljima imati ili žestoke sukobe ili razmirice Ili ćete se, prilikom retrogradnog kretanja Urana, ponovo naći u situaciji da se sastanete sa starim prijateljem i rasčistite odnose sa njim. Isto tako, moguce je i da ćete se tada duboko zamisliti nad svojim prijateljstvima.

Bilo kako bilo, promene u životu su neophodne, jer su deo našeg transformativnog procesa sazrevanja, koji nalaže ciklus Plutona. Dozvolite sebi erupciju promena, ukoliko su progresivne. Poruka Urana je: "Doneću promenu ili ću napraviti haos." Pa, talasajte na talasima promena i očekujte najbolje!