Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Make love, not war

Mnogi astrolozi kažu, a i sama se slažem sa njima, da vam tamo gde su vam loši aspekti slede gubici, dok dobri donose napredak. Zanimljivo je kako na početku ljubavnog ili ma kojeg drugog odnosa uvek pokazujemo dobre aspekte. Bilo bi lepo kad bismo večno ostali u stanju zaljubljenosti... ovaj svet bi bio mnogo bolji! "Možda bi druge trebalo da vidimo onako kako posmatramo voljenu osobu kada smo zaljubljeni. Tada nam se temperatura menja i sami sebe posmatramo hladno, a naši propusti postaju preočigledni, dok prema drugom osećamo toplinu, divljenje i zanos...." (Stiven Arojo). Naravno, to ne znači da ne treba da radite na sebi, jer su trenuci u kojima će se vaši negativni aspekti ispoljiti odbrojani. Ipak, ako znate da vi vladate vašim svemirom, a ne on vama, biće vam mnogo lakše da prepoznate šta je to što vam donosi unutrašnji nemir i frustraciju i kako da to prevazidjete. To nije stvar filozofije, vec osećaja. Na izvoru našeg najdubljeg sopstva postoje istine koje su apsolutne, nepromenljive. Potrebno je samo protkati ih u našu individualnost.