Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Astro Look: Sve mi boje dobro stoje?

Zamislite Veneru u Ovnu u beloj košulji i krem suknji do kolena. Ili, Veneru u Vodoliji u dugoj i prozirnoj zelenoj haljini... Teško vam ide? Pa naravno! Ipak svako od nas treba da bude ono što jeste, zar ne? U suprotnom, možete ispasti smešni.

Evo nekih od autfita koje svakoj od Venera predlažemo ovog leta.

Venera u Ovnu

Venera u Biku

Venera u Blizancima

Venera u Raku

Venera u Devici

 

Venera u Vagi

Venera u Škorpiji

Venera u Strelcu

Venera u Jarcu

Venera u Vodoliji

Venera u Ribama