Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Numerološka karta

Numerološka karta podrazumeva kartu vaših brojeva, koji predstavljaju simbole energija kojima raspolažete. Svaka energija ima odredjenu boju, zvuk i svetlost.

Numerloška karta sadrži niz numeroloških tumačenja i zahteva pažljivi, sistematski i detaljni pristup. Zato je potrebno da numerolog koji izradjuje numerološku kartu raspolaže sa puno ljubavi prema onome što radi, sa mnogo iskustva i znanja, ali i tačnim podacima klijenata - jedna, pa i najmanja, greščica u vašem imenu, nadimku (ako ga imate) i prezimenu ili datumu rodjenja može uticati na kompletnu analizu, tj. dovesti do netačnih analiza i prognoza.

Cena numerloške karte je 40 evra.

Šta dobijate analizom numerloške karte?

- Numerloški kod

- Bioritamski broj i njegov opis

- Generacijski broj i njegov opis

- Lični broj i njegov opis

- Magične brojeve i njihove opise

- Brojeve izazova po ciklusima i njihove opise

- Brojeve vrhunaca po ciklusima i njihove opise

- Granice ciklusnih perioda

- Planove izražavanja

- Karmičku analizu (analizu karmičkih brojeva u vašoj karti ili tranzitima)

- Izračunavanje ličnih godina ili meseci i njihov opis

- Sintezu svega nabrojanog

Pored numerloške karte, možete naručiti i uporednu numerološku kartu, po ceni od 80 evra.