Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Kuće braka

Da biste prošli kroz astrološku 7. ili 9. kuću, neophodno je da počnete da živite s nekim ili da se venčate s tom osobom. Sve i da ste zaljubljeni i da je ta osoba zaljubljena u vas, te da ste misaono i emotivno snažno povezani, sve dok ne počnete da živite zajedno, neće se računati da ste uplovili u kuću braka. A pogotovo ako ste jednosmerno zaljubljeni, niste sigurni gde vam je dom ili osećate da nikome ne pripadate.