Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Madam Piano - umetnik i astrolog

"Malo je poznato da je Madam Piano i sertifikovani astrolog, a diplomu je stekla na astrološkom institutu Johannes Kepler u Beogradu, koji važi za jednu od najboljih svetskih škola iz ove oblasti.

Po završetku studija stekla sam i međunarodnu diplomu za profesionalne astrologe od strane svetske astrološke asocijacije ISAR. Astrologija je jezik prirode i univerzuma kojim, ukoliko ovladate, stičete mogućnost da proniknete u dubine same srži našega postojanja, ali i da na mnogo dublji način sagledate i svoju ličnost i životni put.

Mada Piano je i jedan od autora knjige Odiseja 2012.

Knjiga Odiseja 2012 je koautorska knjiga jednog od naših najeminentnijih astrologa Aleksandra Imširagića i moje malenkosti, na kojoj nam se u jednom njenom delu pridružio i jedan od najzvučnijih imena svetske astrologije Roy Gillett, predsednik Britanske astrološke asocijacije. Knjiga je već prevedena na nemački jezik, a od sledeće godine očekujemo njen izlazak i u Americi i Velikoj Britaniji. Knjiga na slojevit način opisuje našu evoluciju i naše civilizacijsko odrastanje i omogućava dublje razumevanje našeg evolutivnog puta, ali i svega onoga što nas u njegovoj sledećoj etapi očekuje.
Interesantno je buđenje ženskog principa koji se spominje u knjizi.

Čitav kosmos je iznikao iz sadejstva ženskog i muškog stvaralačkog principa, koji se ogledaju i u samom čoveku. Međutim, naša se civilizacija hiljadama godina unazad razvijala putem muškog stvaralačkog principa, koji je u dubine kolektivnog nesvesnog potisnuo ženski stvaralački aspekt. Ovo je na izvestan način uslovilo da se ubrzano razvijamo i napredujemo na našoj evolutivnoj stazi, ali nas je odvojilo od ženske stvaralačke prirode koja nas povezuje sa našim Duhovnim izvorom, čime je počela da prevladava i materijalistička prizma kroz koju smo posmatrali sebe i naše postojanje. Muško percipiranje nas je stoga dobrim delom udaljilo i od same prirode, kojom smo počeli da vladamo nemilosrdno joj namećući sopstvene interese, sve više zanemarujući njene. Međutim, sledeća etapa naše evolucije je namenjena intenzivnom buđenju ženskog stvaralačkog principa, koji će nas vraćati zaboravljenoj istini o nama - deci Neba i Zemlje, koja ne mogu nastaviti svoj dalji razvoj bez spoznaje o našem jedinstvu sa ovom planetom, čiji smo neraskidivi deo.

Madam Piano se na korici knjige pojavljuje pod imenom Nia Nedeljković.

Još od najranijeg detinjstva duboko u sebi sam osećala da ime koje mi je dodeljeno po rođenju nije moje pravo ime. Moji roditelji koji su se čudom čudili svaki put kada bih izmislila neko ime kojim sam se predstavljala mislili su da je to hir koji će vremenom proći i napustiti me kada odrastem. Međutim, moj dubok osećaj da to ime ne pripada meni nikada me nije napustio. I tokom jednog veoma važnog perioda mog veoma intenzivnog buđenja i odrastanja, konačno sam igrom neverevotnih slučajnosti otkrila to moje pravo ime za kojim sam ceo život tragala - potpuno sam se prepoznala i u njegovoj zvučnoj frekvenciji i u njegovom značenju.

Možda ću mnoge ljubitelje moje muzike iznenaditi ovom knjigom, jer će pomoću nje upoznati još jedan aspekt moje ličnosti, ali moram priznati da sam na izvestan način i samu sebe iznenadila, jer sam radeći na njoj shvatila da se u septembru mesecu, upravo kada knjiga izlazi u javnost, navršava tačno dvadeset godina od početka moje muzičke karijere. U prvom trenutku me je ova činjenica iznenadila, a onda sam shvatila da je ova knjiga logičan sled moje muzičke karijere, tokom koje sam svoju zadivljenost prema čudesnim raznovrsnostima života, kultura, religija, rasa i nacija, opevavala u svim svojim pesmama. Stoga je očigledno došao trenutak da sve ono što u moje pesme ne može stati pretočim u knjigu."

"Puls", 9. 9. 2011.