Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Razum, vera i revolucija

5. septembra, 2012. Saturn će biti tačno na 0 stepeni i nula minuta Škorpije. Prve planete koje će ga pozdraviti na putu ka ovom sazvezdju su Merkur u Škorpiji i Venera u Devici. Nebo nam jasno poručuje da se za predstojeći boravak velikog Mučitelja i Učitelja, Saturna, u sazvezdju Škorpije pripremite tako što ćete najpre dobro razmisliti o svemu, ponirući u najdublje delove vašeg sopstva. Ovo se odnosi i na emocije, budući da je i Venera, planeta osećanja, na pragu sazveždja analitične Device. A kako je Merkur, planeta primarnog nivoa našeg uma, uskoro u dubokoj i transformišućoj Škorpiji, tik uz Saturn, koji predstavlja onaj deo našeg uma koji sagledava sve moguće negativne posledice naših akcija, to znači da bi trebalo da, za trenutak, zastanete, uzmete list čistog, belog papira i na njemu ispišete svoje prioritete, te njihove prednosti i mane. Razmislite o tome šta je smisao i svrha vašeg života, kao i o onome što vam je manje važno. Posebno obratite pažnju na kolonu protiv, jer ona pripada Saturnu. Ali, budite i praktični. I Merkur i Saturn predstavljaju našu praktičnu inteligenciju, koja nam pomaže da zaključujemo i da se izrazimo, ali i da sve što smo saznali i naučili primenimo u praksi, dok će nam Venera u Devici pomoći da sve to prethodno izanaliziramo i dovedemo u logičan sled.

Možemo reći da se ovim trima planetama pridružuje i Neptun, koji je skoro na samoj granici izmedju sazvezdja Vodolije i sazvezdja Riba i koji nas aspektom trigona motiviše porukom da nije zgoreg da se, donekle, okrenemo i intuiciji, kao i onim snovima koji nam, u ovom momentu, izgledaju nerealni i neostvarivi, te da pokušamo da napravimo ravnotežu izmedju njih i onoga čime trenutno raspolažemo. Neptun nam takodje poručuje da verujemo u sebe, da budemo kreativni, čak i po pitanju svakodnevnih, rutinskih obaveza koje obavljamo, zatim da negujemo dobre medjuljudske odnose i, najzad, da budemo ono što jesmo, ma koliko bili subjektivni, jer svako od nas je ovde iz odredjenih razloga i svako od nas nosi u sebi skriveni potencijal koji svima nama može biti od koristi, kako bi nam život na zemlji bio bogougodniji.

Iskoristite predstojeće aspekte na način koji nalažu i nećete pogrešiti. Ne zaboravite da je čovek celina instiktivnog, osećajnog, ali mentalnog i duhovnog. Po jutru se dan poznaje. Probudite se sa jasno definisanim planovima i budite optimistični.