Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Knjige i astrologija

Kažu da je knjiga čovekov najbolji prijatelj. I zaista je tako. Mislim da nema osobe koja ne voli da čita. Knjige su dragoceni izvor saznanja o čoveku i o životu, a podstiču i emocionalni, mentalni i duhovni rast. A ponekad služe i nekim drugim namenama. Na primer, kao poklon dragoj osobi. Međunarodna nedelja knjige obeležava se svake godine, od 24. septembra do 1. oktobra, a mnogobrojne književne nagrade koje se dodeljuju jednom godišnje dokaz su da se kreativni potencijal jezika, inspirisan mnogobrojnim saznanjima, i dalje ceni. A zahvaljujući književnoj kritici, koja živi i u Srbiji, dostupne su nam informacije u vezi sa kvalitetom odredjenog književnog dela. Pa, dok razmišljate o tome koju biste knjigu mogli da kupite ili iznajmite u biblioteci, hajde da napišemo jednu, i to astrološkim jezikom.
Knjigu u astrologiji simboliše planeta Jupiter. Merkur simboliše pisca ili čitaoca, ali samu knjigu simboliše ono što ga dopunjuje, a to je Jupiter. Znak, kuća i aspekti Jupitera otkriće nam šta svako od nas voli da čita. Pa tako...

Jupitera u Ovnu ili u 1. kući najbolje će opisati roman Kormaka Makartija "Put".

Jupiter u Biku ili u 2. kući često će čitati knjige kao što je "Hrana ljubavi" Entoni Kapela.

Jupiter u Blizancima ili u 3. kući ne bira. Čita sve, ponekad i nekoliko knjiga u isto vreme, najčesce na putu od tačke A do tačke B.

Jupiter u Raku ili u 4. kući uzivaće, recimo, uz "Ženski rodoslov", Ljiljane Habjanović-Djurović.

Jupiteru u Lavu ili u 5. kući poklonite knjigu "Okrugli sto (priče o kralju Arturu)", Karen Volas, i nećete pogrešiti.

Jupiter u Devici ili u 6. kući studiozno ce pročitati "Lek iz prirode", Dušanke Savić.

Jupiter u Vagi ili u 7. kući uživace u knjizi "Kuća orhideja", Lusinde Rajli.

Jupiter u Škorpiji ili u 8. kući s pažnjom će pročitati knjigu "Pobednik je sam", Paula Koelja.

Jupiter u Strelcu ili u 9. kući sigurno će pročitati nešto poput "Uranije", Z.M.G. le Klezija.

Za Jupiter u Jarcu ili u 10. kući pravi izbor su "Seobe", Miloša Crnjanskog.

Jupiter u Vodoliji ili u 11. kući neće propustiti knjigu "12. planeta", Zaharija Sičina.

Jupiter u Ribama ili u 12. kući često će noću hraniti svoju maštu uz "Pesme" Sergeja Jesenjina, a možda će i sam napisati knjigu poezije.

Osim postavke natalnog Jupitera u znaku i kući, mnogo toga zavisi i od njegovih aspekata, kao i od postavke Sunca, ali će Jupiter u odredjenom znaku i kući u velikoj meri obojiti natusov afinitet ka čitanju.

Pa, uzivajte u istom. Ako vas zatekne dokolica, čitanje je uvek korisno.