Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Mesec u Ribama

Mesec je kanal za ispoljavanje dubljih sadržaja naše duše. Kada posmatrate jezero, videćete i more, samo ako se potrudite. S druge strane, da bi ste sa dna mora isplovili na površinu, morate ploviti do jezera. Mesec u Ribama je veoma dubok, osećajan, mističan, upravo poput tamnog mora, a isto tako i reaguje, prenoseći sadržaje s njegovih dubina: tiho, trpeljivo, bojažljivo, plačno, uzvišeno, ali ponekad i nervozno, silovito, nepredvidivo, rezignirano.

Mesec u Ribama poručuje da samo uz pomoć ljubavi možemo prevazići sebe i pomiriti se sa suprotnošću. Dok Mesec tranzitira sazveždjem Riba imamo idealnu priliku da počnemo da razmisljamo u tom pravcu, jer upravo tada, na najdirektniji način, možemo oslušnuti i osetiti šta nam naše istinsko ja, naše sopstvo poručuje i da li je potrebno aktivirati ga i preusmeriti ga uz pomoć pozitivnih afirmacija.